Ny formand for Dansk Maskinhandlerforening

I dag holder Dansk Maskinhandlerforening generalforsamling i MCH Kongrescenter i Herning. Foreningen skal have ny formand, da nuværende formand Jens-Aage Jensen har valgt at gå af efter 19 år på posten.

- Jeg fylder 65 år den 10. november og har altid haft som målsætning, at jeg ville trappe ned, når jeg nåede denne milepæl. Nu er tidspunktet kommet, og det er derfor tid til et generationsskifte på formandsposten. Men det betyder ikke, at jeg forlader bestyrelsen, da jeg stadig er valgt for Region Midt i den kommende periode. Her vil jeg bidrage til en god overgang for den nye formand og dele min viden og erfaring i forhold til forskellige opgaver, siger Jens-Aage Jensen.

- Det har været en fantastisk rejse, og jeg har glædet mig hver gang, jeg har repræsenteret foreningen. Jeg nyder det stadig, og det er derfor det perfekte tidspunkt at trække mig en smule tilbage, så jeg altid vil mindes denne periode i mit liv med glæde, afslutter Jens-Aage Jensen.

Der er opstillet en kandidat til formandsposten, der senere i dag skal vælges, og efter indstilling fra en enig bestyrelse bliver Troels Jensen fra Stenderup A/S ny formand for Dansk Maskinhandlerforening.

Læs også