bannerPos

Brøns overtager JCB Agri i Danmark

Brøns Maskinforretning ApS overtager importen af JCB Agri maskiner i Danmark den 1. maj.

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
27-04-2020 13:23

Pr. 1. maj 2020 overtager Brøns Maskinforretning ApS importen af JCB Agri-maskiner i Danmark.

Det oplyser Brøns Maskinforretning i en pressemeddelelse. 

Nicolaisen & Larsen A/S fortsætter som nu import og forhandling af maskiner til bygge- og anlægssektoren samt til industrien. 

- Samlet er disse forretningsområder de største for firmaet, og fremadrettet vil vi naturligvis koncentrere salgsindsatsen her og udbygge vores markedsandel, udtaler administrerende direktør Susanne Nicolaisen.

JCB har gennem en årrække delt disse forretningsområder op hos deres forhandlernet over hele verden og nu også i Danmark. Beslutningen er taget ud fra et rent forretningsmæssigt synspunkt, idet det er JCB’s strategi, at de ønsker en JCB Agri-importør, der kan sælge maskinerne via underforhandlere.

- Det får ingen betydning for Nicolaisen & Larsens muligheder for at servicere alle vores nuværende landbrugskunder. De kan trygt ringe til os, som de altid har gjort, siger Susanne Nicolaisen og tilføjer:

- Vi har 45 års erfaring med at servicere alle typer og modeller af JCB-maskiner i Danmark, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med, siger hun.

- Vi har et team af veluddannede og dygtige mekanikere og montører, der har årelang erfaring med at servicere vores kunder over hele landet. Herudover har vi en intern stab af produktspecialister og tekniske problemløsere til at bakke op om de mere komplicerede opgaver, siger Susanne Nicolaisen.

Fordelene ved tidlig såning afhænger af vejret

Der kan være fordele ved tidlig såning, men det afhænger af vejret. Vælg under alle omstændigheder en sort, hvis egenskaber passer til såtidspunktet

Sortsvalg i vinterhvede

Et højt, stabilt udbytte er den vigtigste parameter, når du skal vælge vinterhvedesort. Men ifølge Seges har også andre forhold betydning for sortsvalget.

Det varme vejr i pinsen har sat gang i flyvningen af hvedegalmyg

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.

Landbrug og safari i Uganda

Uganda rummer masser af muligheder, som kun få danskere har stiftet bekendtskab med endnu. Men landet tæt på ækvator er inde i en hastig udvikling, som også nogle danske landmænd er med i.

Grundloven i klemme mellem spildevand og corona

Bæredygtigt Landbrugs formand skulle have holdt denne tale ved grundlovsmødet på Gråsten Landbrugsskole. Ligesom så meget andet i denne tid blev mødet aflyst. Talen kan nu læses her.

Vegetabilske olier kan trække rapsprisen op

Der er gode nyheder at finde for rapsproducenter i disse dage. Prisen for mineralolie er kommet godt op på det seneste, og nu er der også en ny potentiel optur i vente for vegetabilske olier i udsigt. Det kan gå hen og gavne prisudviklingen for rapsfrø frem mod og måske endda også under den kommende europæiske høst.

Sortsblandinger som værktøj til risikospredning

Sortsblandinger i hvede er et vigtigt element i planteavlen for Peter Munk Lauritsen ved Ulstrup.
Side 1 af 1853 (37043 artikler)Prev1234567185118521853Next