Dansk Maskincenter har ansat direktør

Charlotte Villum Jensen bliver ny direktør for Dansk Maskincenter.

- Vi har søgt en energisk og handlekraftig direktør med en naturlig autoritet, der kommunikerer ubesværet med folk, forklarer Henning Lund Andersen, som hidtil har været direktør for Dansk Maskincenter A/S, fortsætter:

- Lige præcis den profil, krydret med stærke faglige kompetencer og positive resultater fra tidligere brancherelevante jobs i bagagen, har vi fundet i Charlotte Villum Jensen, forklarer han.

Charlotte kommer fra en stilling som administrerende direktør hos Fyns Karosseribyg A/S. Hun tiltræder sin stilling den 1. december og kommer dermed til at stå i spidsen for Dansk Maskincenter, som ejes af Henning Lund Andersen og Holger Skjoldemose.

- At Dansk Maskincenter (DMC) er ejerledet forskrækker mig ikke, jeg ser derimod en styrke i, at virksomhedens nuværende ledelse vurderer, at der er brug for en ny spiller på holdet, udtaler Charlotte Villum Jensen.

- Jeg ser frem til samarbejdet med de to indehavere, såvel som hele ledergruppen og øvrige medarbejdere bag det DMC, som jeg glæder mig til at få ind under huden. Jeg ser DMC, som en virksomhed med en stærk kultur, enorm meget viden og stærke kompetencer. Det glæder jeg mig til at blive en del af, fortæller Charlotte Villum Jensen.

Læs også