Generationsskifte hos Danfoil

Efter mere end 10 års ansættelse hos Danfoil har administrerende direktør Jesper S. Madsen valgt at søge nye udfordringer udenfor Danfoil. Medejer af Danfoil Martin D. Sørensen overtager som led i et naturligt generationsskifte ansvaret som administrerende direktør pr. dags dato. Jesper fortsætter som salgschef indtil udgangen af november.

Som udviklingschef de seneste 7 år og medlem af bestyrelsen har Martin D. Sørensen et indgående kendskab til Danfoil og virksomhedens produkter. Han har været arkitekten bag nye teknologier som RTC (Rough Terrain Control) og DSC-styringen, der har været medvirkende til at fastholde Danfoil helt i front blandt producenter af professionelle marksprøjter.

- Vores sprøjter er de mest effektive og økonomiske på markedet, takket være vores unikke dyseteknologi. Den øgede kapacitet og rettidighed kan mærkes på bundlinjen blandt vores kunder, og for større landbrug kan der være mange penge at hente ved at skifte til vores teknologi. De senere år har vi fokuseret meget på præcisionslandbrug, og det fortsætter vi med, udtaler den nyudnævnte administrerende direktør Martin D. Sørensen, Danfoil.

Læs også