Würth Truck Lease introduceres i Danmark

Würth Leasing Danmark A/S introducerer Würth Truck Lease i Danmark med henblik på at give vognmænd, transportvirksomheder og entreprenører en uafhængig og branchekendt leasingpartner til finansiering af traditionelt materiel som lastbiler, trailere, kraner samt entreprenørmaskiner og varebiler.

Med introduktionen af Würth Truck Lease i Danmark ønskes i endnu højere grad at fokusere på transport- og entreprenørbranchen, som Würth koncernen i mange år har haft samarbejde med inden for værkstedsudstyr, forbrugsmaterialer, værnemidler og andre koncepter, som letter kundernes hverdag.  Würth Truck Lease har igennem de seneste 2 år og med stor succes, eksisteret som selvstændigt finansieringsselskab i Tyskland.

Finansiering af materiel til transport- og entreprenørbranchen er gennem tiden hovedsagligt sket som lån eller leasing i banken eller hos producenternes egne finansieringsselskaber. Würth Leasing Danmark A/S er et selskab i den globale industrikoncern Würth Group, og med Würth Truck Lease får virksomhederne nu mulighed for en samarbejdspartner, som ikke er ejet af en bank, og som ikke driver bankforretning og derfor ikke har interesse i at overtage kundernes bankengagement.
 
- Som leasingselskab er vi uafhængig, hvilket betyder større frihed for den enkelte kunde siger Jan Frank-Poulsen, som er administrerende direktør for Würth Leasing Danmark A/S. 

- Ud over vores nuværende konsulent i Østdanmark Kim Hansen har vi i efteråret ansat Morten Toftbjerg, som kender branchen indgående. Det virker derfor helt naturligt for os at øge aktiviteterne på dette område. 

- I Würth Leasing Danmark har vi siden opstarten i 2007 desuden ekspederet tusindevis af leasingaftaler via vores online forhandlerportal, hvilket giver os gode muligheder for også at kunne hjælpe forhandlere til at få effektueret et salg. Vi står derfor stærkt til at samarbejde med såvel den enkelte kunde som forhandleren, fastslår Jan Frank-Poulsen. 

Würth Leasing Danmark A/S indgår i Würth Koncernen, som bl.a. også er repræsenteret med leasingselskaber i Tyskland, Schweiz og Østrig.  På verdensplan beskæftiger Würth Koncernen knap 80.000 medarbejdere heraf cirka 200 i leasingselskaberne.

Læs også