bannerPos

Würth Truck Lease introduceres i Danmark

Administrerende direktør Jan Frank-Poulsen.

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
24-02-2020 08:26
Würth Leasing Danmark A/S introducerer Würth Truck Lease i Danmark med henblik på at give vognmænd, transportvirksomheder og entreprenører en uafhængig og branchekendt leasingpartner til finansiering af traditionelt materiel som lastbiler, trailere, kraner samt entreprenørmaskiner og varebiler.

Med introduktionen af Würth Truck Lease i Danmark ønskes i endnu højere grad at fokusere på transport- og entreprenørbranchen, som Würth koncernen i mange år har haft samarbejde med inden for værkstedsudstyr, forbrugsmaterialer, værnemidler og andre koncepter, som letter kundernes hverdag.  Würth Truck Lease har igennem de seneste 2 år og med stor succes, eksisteret som selvstændigt finansieringsselskab i Tyskland.

Finansiering af materiel til transport- og entreprenørbranchen er gennem tiden hovedsagligt sket som lån eller leasing i banken eller hos producenternes egne finansieringsselskaber. Würth Leasing Danmark A/S er et selskab i den globale industrikoncern Würth Group, og med Würth Truck Lease får virksomhederne nu mulighed for en samarbejdspartner, som ikke er ejet af en bank, og som ikke driver bankforretning og derfor ikke har interesse i at overtage kundernes bankengagement.
 
- Som leasingselskab er vi uafhængig, hvilket betyder større frihed for den enkelte kunde siger Jan Frank-Poulsen, som er administrerende direktør for Würth Leasing Danmark A/S. 

- Ud over vores nuværende konsulent i Østdanmark Kim Hansen har vi i efteråret ansat Morten Toftbjerg, som kender branchen indgående. Det virker derfor helt naturligt for os at øge aktiviteterne på dette område. 

- I Würth Leasing Danmark har vi siden opstarten i 2007 desuden ekspederet tusindevis af leasingaftaler via vores online forhandlerportal, hvilket giver os gode muligheder for også at kunne hjælpe forhandlere til at få effektueret et salg. Vi står derfor stærkt til at samarbejde med såvel den enkelte kunde som forhandleren, fastslår Jan Frank-Poulsen. 

Würth Leasing Danmark A/S indgår i Würth Koncernen, som bl.a. også er repræsenteret med leasingselskaber i Tyskland, Schweiz og Østrig.  På verdensplan beskæftiger Würth Koncernen knap 80.000 medarbejdere heraf cirka 200 i leasingselskaberne.

Nyt projekt skal gøre robotter klogere

Danske Agrointelli er med i et internationalt samarbejde, der skal gøre de robotter, der anvendes i blandt andet landbruget, langt klogere end de er i dag.

Færre dødfødte med nyt overgangsfoder

- Faringerne forløber upåklageligt, og grisene er kæmpestore og levedygtige. Det kører bare. Driftsleder Lizette Pilegaard lægger ikke skjul på, at hun er tilfreds med effekten af et nyt overgangsfoder til søer, som Vestjyllands Andel har udviklet.

Den døde kat hopper en sidste gang

Aktierne har taget et pænt ryk op hen over ugen. Det er ikke et tegn til, at krisen er ovre. Det er blot en naturlig korrektion efter fire uger med voldsomme kursfald. Vi så det samme under finanskrisen. Her foretog aktierne også et pludseligt ryk op, inden det igen gik kraftigt ned. I trading kalder man det for en død kat, der hopper.

Forårsarbejde i Nordsjælland

Arresøgaard Maskinstation er i denne uge begyndt på såarbejdet. Første opgave var etablering af vårbyg isået forskellige companion crops direkte i stub.

Svineproducent: Tilsætningsstof giver mine søer en stabil brunst

Manglende brunst hos søerne blev en saga blot, da østjysk svineproducent begyndte at bruge fodertilsætningsmidlet Micro-Aid.

Vilofoss gør zinkløs foderløsning bedre

Der er en tydeligt sammenhæng mellem proteinniveau og risikoen for diarré, men samtidigt er protein også nødvendig for at opnå maksimal tilvækst. Den balance synes med LoZn-konceptet fundet hos Vilofoss.
Side 1 af 1806 (36118 artikler)Prev1234567180418051806Next