bannerPos

Ziegler får ny importør

Sammen med salgskonsulent Allan Kristiansen, der har stor erfaring med Ziegler-produkterne, præsenterer maskinhandler John Madsen (tv) det nye importagentur, der blandt andet tæller pick-up’er og andet mejetærskerudstyr samt jordbehandlingsredskaber som denne seks meters discharve. Foto: Erik Hansen

Erik Hansen

Redaktør LandbrugFyn
08-06-2019 15:25
Fynske John Madsen A/S har overtaget importen af de tyske jordbehandlingsredskaber og udstyr til mejetærskere.

Når der i weekenden afholdes dyrskue i Odense, vil en stor udstillingsvogn på standen hos John Madsen A/S markere, at maskinforretningen med virkning fra 1. juni er blevet Ziegler-importør for hele landet.

De kendte sydtyske Ziegler-produkter tæller mejetærskerudstyr som sideknive, rapsforsats til skæreborde, pick-up i 3-, 4- og 5-meters bredder, majsplukkeborde og skærebordsvogne.

Desuden fremstiller de tre fabrikker med 500 ansatte også et stort program af jordbehandlingsredskaber som blandt andet discharver, dybdeharver og cambridgetromler.

Ser store muligheder

Det er rigtig interessante produkter til konkurrencedygtige priser, som vi ser store muligheder for, og som et godt supplement til vore forhandlinger, der blandt andet tæller Kverneland-produkterne, påpeger maskinhandler John Madsen.

- Vi vil selv sælge produkterne i et samarbejde med gode udvalgte forhandlerkolleger landet over, og vi vil både være lagerførende af gængse maskiner og opbygge et udvidet reservedelslager, siger han, og tilføjer, at Ziegler i forvejen er kendt som leverandør af udstyr til flere mejetærskermærker.

John Madsen ser et stort markedspotentiale for både den økologiske produktion og for de mange danske planteavlere, der dyrker højværdiafgrøder, som kræver optimal behandling ved høstarbejdet.

 

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next