Fejrer 50-års jubilæum hos Emmelev

Det sker ikke hver dag i dansk erhvervsliv, men den 25. oktober fejrer Helen Ulriksen sit 50 års jubilæum hos Emmelev A/S.

Da Helen Ulriksen kom til Emmelev var virksomheden en korn- og foderstofforretning, og der blev ekspanderet med etablering af afdelinger over hele Fyn.

Det var først næsten 20 år senere, at Emmelev etablerede en produktion af olie på grundlag af raps – og siden udviklede produktionen til at omfatte andre olieprodukter, blandt andet biodiesel.

I alle årene har Helen Ulriksen fastholdt sit arbejde hos Emmelev, som ifølge jubilaren har været et godt sted at være ansat med gode kollegaer og en god ledelse.

- Jeg husker, at min datter i København ringede en aften, fordi mit barnebarn var blevet syg, og jeg blev bedt om at komme og hjælpe til. Jeg ringede til vores chef Morten Simonsen, som sagde som det første: Hvad så, skal du have fri i morgen? Det må vi jo finde ud af.

- Episoden fortæller lidt om, at der altid har været en meget behagelig og god omgangstone og stemning i Emmelev, siger Helen Ulriksen.

I år 2000 blev korn-og foderstofdelen solgt fra, og det skabte meget naturligt usikkerhed blandt medarbejderne.

- Vi var nervøse for, om vi fik lov til at blive i Emmelev, og det fik jeg heldigvis. Jeg har ellers aldrig følt usikkerhed, og jeg giver selvfølgelig gerne et ekstra nap med, når der er brug for det. Så hvis Morten ringer en aften og har problemer med papirarbejde, der skal klares hurtigt, tager jeg gerne af sted. Det er rart at kunne gøre noget til gengæld, siger Helen Ulriksen.

Helen Ulriksens jubilæum markeres ved et åbent hus fredag 25. oktober.

Læs også