To ministre i samråd om dyrevelfærd på Molslaboratoriets arealer

Der er nu sat dato på det åbne samråd om dyrevelfærdsmæssige problemer i forbindelse med Molslaboratoriets indhegning af kreaturer, som både fødevareministeren og miljøministeren er indkaldt til.

Onsdag den 14. september kl. 13-.00-14.30 skal både fødevareminister Rasmus Prehn (S) og miljøminister Lea Wermelin (S) svare på spørgsmål i et åbent samråd om dyrevelfærdsmæssige problemer i forbindelse med Molslaboratoriets indhegning af kreaturer.

Det fremgår af Folketingets hjemmeside.

Miljø- og Fødevareudvalget har bedt ministrene give en status for, om der den seneste tid har været alvorlige dyrevelfærdsmæssige problemer i forbindelse med Molslaboratoriets indhegning af kreaturer.

Herudover skal ministrene svare på, om de fortsat mener, at det er en dyrevelfærdsmæssig forsvarlig måde at holde dyr på, og hvad de vil gøre for at sikre dyrevelfærden i de kommende naturnationalparker, hvor dyrene også er i indhegning.

V-medlemmer står bag

Ministrene er blevet kaldt i samråd af Erling Bonnesen (V), Jacob Jensen (V) og Kristian Pihl Lorentzen (V).

Samrådet er åbent og finder sted på Christiansborg. Desuden kan man følge samrådet live på Folketingets hjemmeside. På selvsamme hjemmeside er det også muligt at se samrådet senere, ligesom det vil blive vist under »TV fra Folketinget«. Desuden vises samrådet forskudt på Folketingets TV-kanal.

Læs også