Hygiejneprodukt nedbryder ASF

Staldren nedbryder fuldstændigt afrikansk svinepest. Det oplyser Jorenku A/S på baggrund af resultaterne fra et nyt studie.

Jorenku A/S, der blandt andet er producent af hygiejneproduktet Staldren®, glæder sig over at kunne offentliggøre lovende resultater fra et nyt kinesisk universitetsstudie.

Studiet viser, at Staldren har en imponerende evne til fuldstændigt at nedbryde både afrikansk svinepest (ASFV) og porcin epidemisk diarré (PEDV), lyder det i en pressemeddelelse fra producenten.

Fuldstændig nedbrydning af ASFV og PEDV

Ifølge Jorenku, bekræfter studiet, at Staldren kan nedbryde ASFV fuldstændigt efter kun én times behandling, og produktet dermed er en ny metode til bekæmpelse af denne alvorlige trussel.

Det forlyder endvidere af resultaterne fra studiet, at der med blot et gram Staldren blev opnået fuldstændig nedbrydning af PEDV på kun én time, hvilket understreger produktets evne til også at håndtere denne virus.

Globalt perspektiv for svinesektoren

- Staldren er overlegen i nedbrydningen af både ASFV og PEDV, så vi er naturligvis meget begejstrede for resultaterne af dette uafhængige studie. Det bekræfter Staldren's potentiale som en effektiv løsning mod afrikansk svinepest, som udgør en alvorlig trussel for svineproducenter globalt, udtaler Johnni Pedersen, administrerende direktør for Jorenku A/S.

Jorenku A/S ser frem til at dele studiets resultater på NutriFair inden længe.

Læs også