bannerPos

Trods corona-nedlukning: - Vi er i kontrol

De andelshavere, der kan blive ramt af udsættelser, er de sjællandske, og det er grundet den ekstra køretid for at få grisene til jyske slagterier, oplyser slagteriet, der er delvis nedlukket på grund af corona-udbrud blandt medarbejdere i Ringsted.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
30-07-2020 21:06

Supply chain-direktør i Danish Crown Pork, Kurt T. Pedersen, spår ikke de store gener for andelshaverne, selvom et udbrud af corona-virus på slagteriet i Ringsted har gjort, at Danish Crown har valgt at sende en hel afdeling hjem i karantæne for at blive testet.

Det betyder, at slagtekapaciteten er halveret på fabrikken, så det er tilpasset udbeningen.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next