Ny afdelingschef hos Ovethi i Varde: Skal køre i samme spor

Ovethis afdeling i Varde har ansat 50-årige Bernd Greszek som ny afdelingsleder. Han skal køre afdelingen videre i samme kurs som tidligere.

Bernd Greszek har i alt været hos Ovethi - Dansk Dæk Service, i mere end ti år. Nu er han forfremmet til ny afdelingsleder hos selskabets Varde-afdeling. Ovethi blev stiftet i 1954, og har i dag 11 afdelinger i Danmark. Virksomheden importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul til alle formål.

Stabilitet og en stærk dækservice til landbrugs-, lastbils- industri- og entreprenørkunder. Det vil fortsat være nøgleordene for Ovethi - Dansk Dæk Service i Varde, med ansættelsen af 50-årige Bernd Greszek som afdelingsleder af firmaets afdeling på Malervej 9 i Varde. 

Bernd Greszek, der tiltrådte sit nye job den 1. august, har mere end 10 års anciennitet hos Ovethi, hvor han har været ad to omgange – først fra 2007 til 2014 og siden igen fra 2017. Han er derfor mere end godt hjemme i firmaets ånd og kompetenceområder inden for alle kundesegmenter og får støtte af afdelingens tre øvrige medarbejdere.

Fra montør til førstemand til afdelingsleder

- Det er nu mit ansvar at lede og fordele arbejdet på værkstedet, klare kontoropgaverne og så naturligvis sørge for, at alle vores kunder passes til punkt og prikke og får en optimal oplevelse, når de besøger vores afdeling her i Varde, siger Bernd Greszek.

Inden forfremmelsen arbejdede han selv først som montør og siden førstemand i afdelingen. Inden han entrerede dækbranchen, arbejdede hans dels på en laksefabrik, dels som murerarbejdsmand, men siden 2007 har dæk så at sige været omdrejningspunktet i hans karriere. Han er meget tilpas med at være, hvor han er.

- Det passer mig storartet at være her hos Ovethi – fordi ånden, kollegerne, samarbejdet og mulighederne både fagligt og personligt er så gode. Desuden ligger jobbet tæt på min bopæl, så det kan faktisk ikke være bedre, bedyrer han og tilføjer: 

- Jeg glæder mig rigtig meget over den tillid, som ledelsen i Ovethi har vist mig ved forfremmelsen, og så glæder jeg mig bare rigtig meget til for alvor at komme endnu mere på plads i mit nye job over den næste tid. Det er vigtigt for mig, at alle ved, at jeg står for de samme værdier og den samme gode service, som alle vores kunder – nye som eksisterende - allerede kender til, siger han.

Højt fagligt niveau og gode lederegenskaber

Om udnævnelsen af Bernd Greszek som ny afdelingsleder i Varde siger Lars Schmidt, der er økonomi- og driftschef hos Ovethi: 

- Vi er rigtig glade for, at Bernd har takket ja til forfremmelsen. Hans store entusiasme, høje faglige niveau og gode lederegenskaber samt hans ordentlighed, der i høj grad matcher Ovethis værdier, har tilsammen gjort, at Bernd er den rigtige til yderligere at optimere vores Varde-afdeling. Vi byder ham stort velkommen i stillingen og glæder os til at fortsætte det gode samarbejde, siger Lars Schmidt.

Læs også