Hesselborg rykker til Hjallerup

Lokalerne fra det tidligere Hjallerup Maskinforretning slår dørene op den 5. juli når

Hjallerup Smede- & Maskinservice (HSM) byder velkommen til både nye og gamle kunder i deres værksted og reservedelssalg i Hjallerup.

Hesselborg Smede- & Maskinservice rykker fra Klokkerholm og bliver til Hjallerup Smede- & Maskinservice (HSM) i lokalerne på Navervej i Hjallerup. Arkivfoto

- Der har været et stort savn i området efter Hjallerup Maskinforretning lukkede og det glæder os, at vi kan blive en del af det nye liv, der skal være her, siger Carina Hesselborg.

Folkene bag det nystiftede firma, Hjallerup Smede- & Maskinservice (HSM), driver i dag Hesselborg Smede- & Maskinservice i Klokkerholm, hvor de fra hjemmeadressen har bygget en solid kundekreds op hen over de sidste 8 år.

- Vi har længe været vokset ud af de eksisterende lokaler herhjemme. Vi har arbejdet med nogle byggeplaner det sidste stykke tid, men da muligheden for at komme op i lokalerne på Navervej 1 bød sig, følte vi, at det var oplagt for os at rykke derop og skabe liv i bygningerne, forklarer stifter af firmaet Tom Hesselborg. Han kommer selv til at stå for driften af værkstedet.

- Det er vigtigt for os, at nye som gamle kunder føler sig velkommen hos os. Hos os er der plads til alle. Vi sætter en ære i at kunderne føler sig tilpasse hos os og vi er ikke låst af nogen forhandleraftaler, som presser os mod en bestemt målgruppe. Hos os kan alle komme og få løst en opgave, siger Tom Hesselborg.

Reservedelslager

Lagerchef Jan Søttrup Christensen har 28 år på netop Navervej 1 med i bagagen og Jan og hans folk skal stå for at drive reservedelssalget endnu videre end han har gjort i Klokkerholm de sidste 5 år.

- Vi har kontakterne på plads og er klar til at levere det som kunderne måtte ønske. Vi ønsker at skabe et lager, der har fokus på vores kunders behov og vi udvider løbende lageret ud fra de forespørgsler der måtte komme, siger Jan Søttrup Christensen om HSM Reservedele.

Butiksliv

Der bliver også arbejdet med planer for butikken på Navervej.

- Tingene er ikke faldet helt på plads endnu, men vi arbejder på at starte noget op sammen med nogle andre lokale firmaer, til de mange private og erhvervsfolk i området. Man håber at kunne løfte sløret for mere om dette hen over sommeren, fortæller Tom Hesselborg, som sammen med hele teamet glæder sig til at byde både gamle og nye kunder velkommen, når dørene officielt åbnes i Hjallerup mandag den 5. juli.

Læs også