bannerPos

Skiold Landmeco får Patent Nords Innovationspris 2020

Henrik Helsinghof, managing director hos Skiold Landmeco har grund til at smile. Virksomheden har således vundet Patent Nords Innovationspris 2020.
26-10-2020 12:34

Innovationsprisen, der uddeleles af Patent Nord, går i 2020 til Skiold Landmeco.

Innovationsprisen er en årlig tilbagevendende prisoverrækkelse til en kunde hos Patent Nord Powered by Zacco, der har haft særligt fokus på innovation og produktbeskyttelse. I år er en særlig milepæl, da det er 10. år Patent Nords Innovationspris bliver uddelt.
 
Skiold Landmeco får prisen ud fra en overordnet vurdering af deres arbejde med innovation og produktbeskyttelse ved hjælp af patentering. Desuden har Skiold Landmeco skabt produkter, der både er gode for dyrene, og attraktive for deres kunder. 

Med hjemsted i Ølgod designer og producerer Skiold Landmeco sine produkter. Virksomheden har i mere end 40 år produceret udstyr til produktion af bl.a. slagtekyllinger, æglæggere og til opdræt. Eksempler på disse produkter er skålefodringssystemer og etagesystemer til opdræt. 

Hos Skiold Landmeco har man et tæt samarbejde med kunderne, og man har kontinuerligt et fokus på at skabe bedre løsninger. Netop fokus på kontinuerlig produktudvikling har bidraget til, at Landmeco har flere patentanmeldte produkter.

hka

Statsminister afviser kategorisk at have brudt grundlov

Statsminister Mette Frederiksen placerer entydigt ansvaret for de seneste ugers kaotiske forløb omkring nedlukningen af minkerhvervet hos den tidligere fødevareminister Mogens Jensen (S) og embedsmændene i Miljø- og Fødevareministeriet.

Regeringens skatteudspil bekymrer sukkerproducent

- Vi kan ikke fra dansk side bare forvente, at vi kan lægge en ekstraregning i Danmark, og så det ikke får nogen konsekvens fremadrettet, lyder reaktionen fra Nordic Sugar Danmarks administrerende direktør til regeringens forslag om at hæve energiafgifterne.

FirstFarms øger omsætningen

Aktieselskabet FirstFarms, der arbejder med landbrug og jord i Østeuropa, øger toplinjen i tredje kvartal. Men et usikkert marked får selskabet til at nedjustere forventninger.

EU's fjerkræ-import og -eksport er skrumpet

I de første tre kvartaler af 2020 faldt både eksporten og importen i de 27 EU-lande, når det gælder fjerkrækød, i forhold til samme periode året før. Det skriver fleischwirtschaft.de.

Beskylder statsminister for at så tvivl om erstatning

Ifølge Agerskovgruppen bryder statsministeren grundloven, når hun i et ugegammelt interview med Ritzau benytter sig af ordet »hvorvidt«, mens hun taler om erstatning.

Fremtidens avlsrådgivning kan også være private initiativer

Kvægavlsselskaberne bliver større og større, men der er stadig plads til private initiativer, mener formanden for Dansk Holstein, Kristian Nielsen.

Man kan altså kun tjene én herre

Man kan ikke tjene to herrer, og Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse opfordrer kraftigt alle andre landmænd til at sikre sig en advokatbistand, som ikke tjener staten og kommuner på den ene side og lodsejere på den anden side, lyder det i dette læserbrev fra formanden for Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse.
Side 1 af 1982 (39625 artikler)Prev1234567198019811982Next