Skiold Landmeco får Patent Nords Innovationspris 2020

Innovationsprisen, der uddeleles af Patent Nord, går i 2020 til Skiold Landmeco.

Innovationsprisen er en årlig tilbagevendende prisoverrækkelse til en kunde hos Patent Nord Powered by Zacco, der har haft særligt fokus på innovation og produktbeskyttelse. I år er en særlig milepæl, da det er 10. år Patent Nords Innovationspris bliver uddelt.
 
Skiold Landmeco får prisen ud fra en overordnet vurdering af deres arbejde med innovation og produktbeskyttelse ved hjælp af patentering. Desuden har Skiold Landmeco skabt produkter, der både er gode for dyrene, og attraktive for deres kunder. 

Med hjemsted i Ølgod designer og producerer Skiold Landmeco sine produkter. Virksomheden har i mere end 40 år produceret udstyr til produktion af bl.a. slagtekyllinger, æglæggere og til opdræt. Eksempler på disse produkter er skålefodringssystemer og etagesystemer til opdræt. 

Hos Skiold Landmeco har man et tæt samarbejde med kunderne, og man har kontinuerligt et fokus på at skabe bedre løsninger. Netop fokus på kontinuerlig produktudvikling har bidraget til, at Landmeco har flere patentanmeldte produkter.

hka

Læs også