A-1235

Maykers samler lokale og globale forhandlere til landbruget på én samlet onlineplatform.

Nyheder fra Maykers

Europas landmænd handler online – gør du?

Landmænd er parate til i højere grad at handle på nettet, og online handel slår for alvor igennem hos landmænd på tværs af Europa. Derfor står digital handelsplatform parat til at tilbyde en digital løsning, når det kommer til indkøb af grej og reservedele.

Læs mere hos Maykers

Online handelsstrategi giver mælkeproducent mere frihed

Mælkeproducent Stieneke Ijdema flyttede til Danmark for seks år siden med sin familie for at udvikle deres mælkeproduktion i en retning, der ikke var mulig i hjemlandet Holland. Nu driver familien en sund produktion, hvor en handel på Maykers er med til at frigøre tid til at fokusere på det, der er vigtigt i hverdagen – køernes ydelse og medarbejdernes tilfredshed.

Læs mere hos Maykers

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag et lod til lykkehjulet direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og prøv lykken på lykkehjulet! Medbring koden du modtager på email og vind eksklusive produkter fra bl.a. Aco Funki, DanVit A/S, Care4Farm, CatPhone og mange flere!

Læs mere hos Maykers

Selv enkelte skift af dyser kan gøre den helt store forskel

Dyser bør tilpasses til hver enkelt sprøjteopgave – det kan have stor betydning for afdrift, effekt af midlerne, og i sidste ende dermed også udbytte og afkast. Overvejer du at udvide dit eget sortiment af dyser, har Maykers.com samlet et bredt udvalg af produkter imødekommer dine maskinbehov til sprøjtning eller vanding.

Læs mere hos Maykers
Mød os på Nutrifair
Hold kontakten
Ring til os
89 88 95 11
Skriv til os
support@maykers.com
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside