A-1

NutriFair er fagmessen for husdyrproducenter - Faglighed, viden og netværk i uformelle rammer.

Hvem er Nutrifair?

NutriFair er Danmarks fagmesse for husdyrproducenter. Messen havde sin debut i 2012, hvor man for første gang kunne åbne dørene for en specialmesse med fokus på produkter til indendørs mekanisering, foder samt dyrevelfærd til den animalske landbrugsproduktion.

NutriFair er en målrettet messe med fokus på faglighed og professionalisme, og der er garanti for at møde de helt rigtige mennesker. De besøgende er beslutningstagere og nøglepersoner fra landbruget, der kommer for at skabe nye kontakter og gøre forretning.

Messen sætter aktuel viden på dagsordenen. Foruden traditionelle stande byder NutriFair også på et stærkt konferenceprogram med foredrag om topaktuelle emner af forskellig faglig karakter.

NutriFair arrangeres af MESSE C, Fredericia i tæt samarbejde med en række af branchens toneangivende aktører. En stærk messekomité, tætte relationer til brancheforeninger og en dynamisk dialog med medier, udstillere og besøgende gør, at messens faglige niveau øges fra gang til gang.

Produktnyheder & Tilbud

Din mening er vigtig for os.

Vi har sat strøm til NutriFair med NutriFair Online, og vi håber platformen forbedre din messeoplevelse. Men vi vil være endnu bedre, og vi tror, at du kan hjælpe. Tilmeld dig her og deltag i udviklingen af NutriFair Online. Vi kvitterer med en god middag og 100 highfives.

Konkurrence

Nyhedsbrevet til NutriFair er sprængfyldt med information om vores udstillere, invitationer til unikke webinarer og meget andet. Tilmeld dig i dag og vær med i konkurrencen om to spisebilletter til årets NutriFair. 

Galleri
Nyheder fra Nutrifair

NutriFair lancerer online platform

På den kommende NutriFair-messe kan de besøgende gøre brug af en ny digital platform. Her får de mulighed for at skræddersy deres eget program for messen, tilgå udstillernes informationer og se alle oplæg fra den store scene - også når de er hjemme igen.

Læs mere hos Nutrifair

NutriFair inviterer til aktuel webinarrække

NutriFair fejrer ny platform med tre vidensformidlende webinarer. Find datoerne i nyheden.

Læs mere hos Nutrifair

Vi skal sikre en grøn og bæredygtig energiforsyning

Fagmessen for husdyrproducenter, NutriFair, sætter fokus på bioenergi og biogas, når dørene åbner d. 17-18. maj 2022 til den første fysiske landbrugsmesse efter Corona. Her fortælle Henrik Høgh nærmere.

Læs mere hos Nutrifair

De første danske landmænd er nu Zinkfri - På NutriFair 2022 kan du lære hvordan de gjorde

Billet-registreringen til NutriFair er nu åben og messens skarpe konferenceprogram er ved at være helt på plads. Blandt oplægsholderne er Vilomix og Danish Agro, der kommer for at dele erfaringer fra deres samarbejde med de første landmænd, som de har hjulpet til at blive zinkfri i deres foderblandinger.

Læs mere hos Nutrifair

Podcast og digital platform bringer NutriFair tættere på besøgende og udstillere

NutriFair kan i år endelig fejre 10-års jubilæum i hallerne i Messe C efter flere års nedlukning. For at fejre det glædelige gensyn kommer messen nu også digitalt og på lyd – både før, under og efter messen.

Læs mere hos Nutrifair

Dansk virksomheder står i kø med løsninger til zinkfri fravænning

Om blot få måneder skal danske griseproducenter fravænne smågrise uden brug af medicinsk zink. Flere udstillere på årets NutriFair er klar med alternative foderløsninger og rådgivning.

Læs mere hos Nutrifair

Årets NutriFair bugner med alternative fodertilskud til kvæg

European Protein vil præsentere de seneste resultater fra forsøg med deres fermenterede proteinkilde til kvæg på NutriFair. Besøgende vil også kunne møde Biochem og Biofiber-Damino, som begge præsenterer fodertilskud til kalve.

Læs mere hos Nutrifair

Jubilæumsmesse fyldt med innovative produktnyheder til fremtidens landmand

NutriFair er lige om hjørnet, og der er god grund til at glæde sig: Dansk landbrug har altid været kendt for at tænke nyt, og produktporteføljen på dette års NutriFair er ingen undtagelse.

Læs mere hos Nutrifair
Mød os på Nutrifair
Ida Hahn
Projektleder
Nicolai Fast
Projektkoordinator
Hold kontakten
Ring til os
+45 7592 2566
Skriv til os
messec@messec.dk
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Besøg os online:
På vores hjemmeside