Busture til Agritechnica gennemføres

Trods mange besværligheder omkring coronapandemien i verden gennemføres Hannover-messen til februar/marts næste år. Der vil være sundhedsmæssige forhold, der skal være opfyldt for at kunne købe en billet og deltage i Effektivt Landbrugs ture til den gigantiske maskinmesse.

Hvert andet år i november drager tusindvis af danske maskininteresserede til den kæmpestore Agritechnica-udstilling i Hannover. På grund af coronaen er terminen for messen denne gang dog rykket fra november til dagene 27. februar til 5. marts næste år.

Også denne gang bliver det muligt at tage med Effektivt Landbrug til Agritechnica. Lige siden 2005 har dagbladet sammen med maskinforretninger landet over arrangeret busture til messen, typisk med én overnatning.

På grund af corona-forholdsreglerne og det ændrede tidspunkt for afholdelsen af messen vil der her i avisen i november blive bragt mere information om billetkøb og busturene med hotelophold.

Krav om mundbind

Som i de foregående år vil busturene blive arrangeret via L-Mediehus’ samarbejdspartnere, men allerede nu ligger det fast, at der bliver krav om fuld vaccination og coronapas for at kunne købe en Agritechnica-billet.

- Vi har ikke det fulde overblik over, hvilke krav der præcist stilles fra de tyske arrangører til os som samarbejds- og rejsepartner, men vi forventer at kunne starte salget af busture og billetter i begyndelsen af november måned, hvis der ikke sker yderligere sundhedsrestriktioner i Tyskland, siger adm. direktør Per Jørgensen, L-Mediehus.

Selve messen i februar/marts vil på udstillerfronten være præget af coronasituationen, idet enkelte maskinkoncerner har meldt fra. Det gælder blandt John Deere og SDF-gruppen. Langt de fleste maskinfabrikanter og leverandører er dog på plads, heriblandt ikke mindre end 40 danske virksomheder.

De mange besøgende kan forvente, at der sandsynligvis vil blive stillet krav om at bære mundbind indendørs under messen.

Læs også