Ny firecylindret selvkørende fuldfoderblander

BvL har udvidet serien af selvkørende blandevogne til at omfatte en kompakt firecylindret fuldfodervogn med to blandesnegle og større kapacitet.

Udviklingen af ​​selvkørende fuldfodervogne hos tyske Bernard van Lengerich Maschinenfabrik GmbH & Co. KG – også kendt som BvL – går helt tilbage til 1990'erne. Siden da har maskinernes udseende og funktioner ændret sig væsentligt. Indtil nu har den nyeste selvkørende model, V-MIX Drive Maximus Plus, været tilgængelig i enkelt- og dobbeltsneglvarianter med henholdsvis fire- og sekscylindrede motorer.

Nu er BvL klar med endnu en ny model, oplyser de i en pressemeddelelse.

Det er den nye V-MIX Drive Maximus Plus 2S, som kombinerer bunden af ​​den selvkørende enkeltsnegl med beholderen til dobbeltsneglen. Resultatet er en robust maskine med en volumen på 19 eller 21kubikmeter.

I mellemklassen

Den nye model har en mindre motor sammenlignet med den selvkørende maskine med dobbeltsnegl. Den 174 hestekræfter-store firecylindrede maskine ligger derfor i mellemprisklassen mellem de to tidligere BvL selvkørende maskiner

Fuldfodervognen har separat transmission, og derfor er blandingsprocessen med begge snegle ifølge producenten ikke noget problem på trods af den mindre motor.

Læs også