Stenderup opruster på Sjælland med nyt setup

Salg af Stenderups produkter vil fremover ske igennem egne sælgere og egne montører samt Gehl-forhandlere, som er repræsenteret lokalt.

Stenderup A/S har pr. 19. oktober overtaget alle aktiviteter på Sjælland. Efter at have opereret på det sjællandske marked via egen afdeling og senest gennem franchise, har firmaet besluttet at bruge egne folk og forhandlere.

Hermed kan kunder og netværk se frem til, at salg af Stenderups produkter fremover vil ske igennem egne sælgere og egne montører samt Gehl-forhandlere, som er repræsenteret lokalt.

- Vi har gennem mere end 30 år været aktive på det sjællandske marked med vores strategi om at være markedsleder inden for udvalgte nicheområder, og det er en naturlig udvikling, at vi går direkte ud til slutkunden, fortæller Troels Stausholm Jensen, adm. direktør i Stenderup.

Ny strategi

- Vi er ikke i tvivl om, at Sjælland er en af vores hovedprioriteter. Vi ser især et stort potentiale inden for entreprenørmarkedet, og vi glæder os til at afsløre nye øgede aktiviteter på området, som vil medvirke til, at vi kan sikre en lokal og nærværende service.

Det fremtidige setup vil bestå af Henrik Lund og Carsten Bisgaard, som begge har stor erfaring med salg af entreprenørmaskiner på Sjælland.

Inden for landbrugssektoren og med fokus på kvægfodringssegmentet vil de sjællandske kunder fremover blive serviceret af Mogens Jensen, ejer af Stenderup A/S, og Lars Grauslund, der begge har stor erfaring med teknologiske fodringsløsninger.

Stenderup A/S er importør af Gehl, Trioliet og Seko i Danmark og har mere end 80 års erfaring inden for branchen. Foruden det interne salgsteam har Stenderup i dag et forhandlernetværk af Gehl-minilæssere på Sjælland bestående af Havdrup Maskinforretning A/S, Jamas-AS, PH Maskinsalg & Service.

jhal

Læs også