bannerPos

Stenderup opruster på Sjælland med nyt setup

Mogens Jensen (til venstre) og Troels Stausholm Jensen, der er henholdsvis ejer og adm. direktør i Stenderup A/S, glæder sig over firmaets nye setup på Sjælland.
19-10-2020 10:54

Salg af Stenderups produkter vil fremover ske igennem egne sælgere og egne montører samt Gehl-forhandlere, som er repræsenteret lokalt.

Stenderup A/S har pr. 19. oktober overtaget alle aktiviteter på Sjælland. Efter at have opereret på det sjællandske marked via egen afdeling og senest gennem franchise, har firmaet besluttet at bruge egne folk og forhandlere.

Hermed kan kunder og netværk se frem til, at salg af Stenderups produkter fremover vil ske igennem egne sælgere og egne montører samt Gehl-forhandlere, som er repræsenteret lokalt.

- Vi har gennem mere end 30 år været aktive på det sjællandske marked med vores strategi om at være markedsleder inden for udvalgte nicheområder, og det er en naturlig udvikling, at vi går direkte ud til slutkunden, fortæller Troels Stausholm Jensen, adm. direktør i Stenderup.

Ny strategi

- Vi er ikke i tvivl om, at Sjælland er en af vores hovedprioriteter. Vi ser især et stort potentiale inden for entreprenørmarkedet, og vi glæder os til at afsløre nye øgede aktiviteter på området, som vil medvirke til, at vi kan sikre en lokal og nærværende service.

Det fremtidige setup vil bestå af Henrik Lund og Carsten Bisgaard, som begge har stor erfaring med salg af entreprenørmaskiner på Sjælland.

Inden for landbrugssektoren og med fokus på kvægfodringssegmentet vil de sjællandske kunder fremover blive serviceret af Mogens Jensen, ejer af Stenderup A/S, og Lars Grauslund, der begge har stor erfaring med teknologiske fodringsløsninger.

Stenderup A/S er importør af Gehl, Trioliet og Seko i Danmark og har mere end 80 års erfaring inden for branchen. Foruden det interne salgsteam har Stenderup i dag et forhandlernetværk af Gehl-minilæssere på Sjælland bestående af Havdrup Maskinforretning A/S, Jamas-AS, PH Maskinsalg & Service.

jhal

FirstFarms øger omsætningen

Aktieselskabet FirstFarms, der arbejder med landbrug og jord i Østeuropa, øger toplinjen i tredje kvartal. Men et usikkert marked får selskabet til at nedjustere forventninger.

EU's fjerkræ-import og -eksport er skrumpet

I de første tre kvartaler af 2020 faldt både eksporten og importen i de 27 EU-lande, når det gælder fjerkrækød, i forhold til samme periode året før. Det skriver fleischwirtschaft.de.

Beskylder statsminister for at så tvivl om erstatning

Ifølge Agerskovgruppen bryder statsministeren grundloven, når hun i et ugegammelt interview med Ritzau benytter sig af ordet »hvorvidt«, mens hun taler om erstatning.

Fremtidens avlsrådgivning kan også være private initiativer

Kvægavlsselskaberne bliver større og større, men der er stadig plads til private initiativer, mener formanden for Dansk Holstein, Kristian Nielsen.

Man kan altså kun tjene én herre

Man kan ikke tjene to herrer, og Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse opfordrer kraftigt alle andre landmænd til at sikre sig en advokatbistand, som ikke tjener staten og kommuner på den ene side og lodsejere på den anden side, lyder det i dette læserbrev fra formanden for Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse.

Skov øger top- og bundlinje

Skov-koncernen, der producerer ventilation, managementsystemer og digitale services til animalsk produktion, kommer ud med en solid fremgang i det netop afsluttede regnskabsår.

Nordjyske landmænd vil beholde minkarbejdere

Flere end 300 udlændinge i landbruget i Nordjylland står til at blive sendt hjem, fordi de har mistet deres job i minkbranchen. Agri Nord foreslår en overgangsordning, så de kan blive her i landet.
Side 1 af 1982 (39623 artikler)Prev1234567198019811982Next