Agrovi har investeret i fast ejendom på Falster

Tiden i lånte lokaler er snart slut for rådgivningsvirksomheden Agrovi, der har købt fast ejendom i Nørre Alslev på Falster.

VIRKSOMHED Siden 2017 har Agrovi haft kontor på Stubbekøbingvej i Nørre Alslev på Falster, men med en virksomhed i vækst og en øget tilgang af nye, lokale kunder, skal det nu være slut med at leve til låns i lejede lokaler.

Rådgivningsvirksomheden, der også tæller tre kontorer på Sjælland, har nu købt fast ejendom på Hollandiavej i Nørre Alslev og udvider også medarbejderstaben.

- Lige siden vi åbnede dørene til vores nuværende kontor, har vi oplevet opbakning fra lokalmiljøet og har fra starten haft en løbende kundetilgang. Faktisk går det så godt, at vi har ansat flere folk, og derfor ikke længere kan være på Stubbekøbingvej, fortæller Lars Møller Andersen, afdelingsleder i Agrovi Syd.

- Den vækst, tilføjer han, var ikke sket uden den store opbakning, vi har fået fra landbruget fra hele Lolland-Falster, så nu har vi besluttet at slå os permanent ned i Nørre Alslev.

360 graders rådgivning

Lars Møller Andersen har sammen med den øvrige ledelse i Agrovi længe haft kig på et par forskellige ejendomme i nærområdet, og nu er handlen endelig gået igennem.

- Vi faldt for ejendommen på Hollandiavej, som til fulde lever op til vores forventninger om både øget kunde- og medarbejdertilgang. Vi har også allerede overtaget huset og er i fuld gang med at opgradere lokalerne, oplyser Lars Møller Andersen.

Den nye ejendom kommer i første omgang til at huse 12 medarbejdere inden for både regnskab, planteavl, ejendomshandel og jura, så lokale kunder kan få 360 graders rådgivning i ét hus.

Kommet for at blive

Også Agrovis administrerende direktør, Niels Peter Ravnsborg, er begejstret for muligheden for at slå sig permanent ned på Sydhavsøerne.

- Vi er kommet rigtig fra start på Sydhavsøerne og har oplevet en enorm opbakning fra alle sider. Det viser os vigtigheden af nærhed og nærvær. Nærhed i forhold til den virkelighed vores kunder befinder sig i, og nærvær i forhold til at finde den bedste løsning på de udfordringer og muligheder, som den enkelte befinder sig i.

Med købet af Hollandiavej signalerer vi også, at vi er kommet for at blive og er klar til at vokse og videreudvikle os sammen med kunderne, siger Niels Peter Ravnsborg.

jhal

Læs også