Sponseret af: Nordjyllands Landbrugsskole

Lundbæk Agrarøkonom klæder dig godt på til lederstillingen

Nordjyllands Landbrugsskole har taget Agrarøkonomuddannelsen til »the next level« – til en Lundbæk Agrarøkonom 2.0.

Med en Lundbæk Agrarøkonom 2.0 får de studerende mulighed for at blive direktør, konsulent, ejer eller rådgiver. Tilmed giver en Lundbæk Agrarøkonom også adgang til HD 2. del. Lundbæk Agrarøkonom er bygget op omkring de fem kernekompetencer: Strategisk beslutningstager, Økonomisk håndværker, Bæredygtig verdensboger, Stærk leder og Skarp kommunikatør.

- Her har vi via akademifagene; Lederens forretningsforståelse, Projektledelse, Erhvervsøkonomi, Organisation og Arbejdspsykologi, samt Ledelse i praksis, hævet det samlede kompetenceniveau for de centrale dele af Agrarøkonomfagene, forklarer Søren Mørch Boelsmand, som er koordinator for Lundbæk Agrarøkonomuddannelsen.

- Yderemere supplerer vi med Erhvervsret fra Aalborg Universitet, således at de studerende får direkte adgang til HD 2. del, tilføjer han.

For at sikre, at uddannelsen hæves til akademiniveau, fagligt såvel som kompetencemæssigt, bygger Lundbæk Agrarøkonom på L:I:V-konceptet (Lær I Verden.) Dette koncept sikrer, at de studerende – udover den faglige værktøjskasse – også lærer hvordan man omsætter teori og faglige værktøjer til reelle kompetencer.

Alt dette skal sikre, at de studerende står stærkt, når de skal ud i erhvervet efterfølgende og indtage lederstillinger.

- Med en Lundbæk Agrarøkonomuddannelse i rygsækken bliver du klar til at stå i spidsen for fremtidens landbrugserhverv. Du får kompetencer til at kunne etablere den strategiske udvikling i en virksomhed og med faglig og personlig udvikling bliver du klar til at indtage direktørrollen. Vi styrker dig ved at fokusere på hvem du er, og hvad du vil. Din fremtid er vigtig for os, fastslår Søren Mørch Boelsmand. 

Undervisningen foregår på Nordjyllands Landbrugsskole, i det nyindrettet bestyrelseslokale og lounge område. Næste hold starter mandag den 31. januar 2022.

Tilmeld dig her!

Nordjyllands Landbrugsskole

Halkærvej 3
9240 Nibe