Mediekonsulent til LandbrugSyd

Mediekonsulent til AMBITIØS OG VELFUNDERET virksomhed i Brørup

L-Mediehus er et ambitiøst og velfunderet mediehus med vokseværk. Vi har et sammensat salgsteam af 12 dedikerede medarbejdere i forskellige aldre med varierende baggrunde. Vi søger efter en mediekonsulent til LandbrugSyd. 

LandbrugSyd med sine snart 23 år har en stor læserskare i det sydlige Jylland og en masse loyale kunder. Læs mere om virksomheden her: www.l-mediehus.dk og se mere om mediet LandbrugSyd på www.landbrugsyd.dk.

Om rollen

Som mediekonsulent vil du få ansvaret for, at drive salget til dette medie og med fokus på kundens forretning, sælge annoncer til LandbrugSyd samt vores øvrige medier. Du vil få base i salgsafdelingen i Brørup og ansvar for salgsbudgettet for dette medie. Salgsafdelingen arbejder aktivt med vores CRM system. Endvidere arbejder du tæt sammen med redaktionen, og sparer med de øvrige sælgere i salgsteamet.

Om profilen

Det forventes at du forstår og ser kundens forretning, samt hvordan du med LandbrugSyd skaber værdi for kunden. Kendskab til landbrug og branchen vil være en klar fordel. Du har dokumenteret salgserfaring, trives i telefonkontakten og kan dokumentere stærke salgsresultater. Yderligere trives du med at besøge kunder og få ordren med hjem.

Som person er du kendetegnet ved at være udadvendt og selvstændig, men forstår at du er en del af et salgsteam, der drives af, hele tiden at blive bedre. Du brænder for at sælge og udfordre dig selv.

Du tilbydes

En attraktiv lønpakke baseret på en fast grundløn i en virksomhed, der prioriterer et sundt arbejdsklima, og giver mulighed for udvikling af den enkelte medarbejder ud fra ønsker og kompetencer.

Er du vores nye mediekonsulent?

Du kan søge stillingen ved at sende ansøgning og CV. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgschef Betina Doctor Jørgensen på 61 55 89 85 eller bdj@landbrugsyd.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

L-Mediehus, Odensevej 29, 5550 Langeskov

Læs også