Maskinstation har fået ny landbrugs-kørselsleder

Udover at have ansat en ny kørselsleder for landbrugsafdelingen har Maskinstationen A/S også investeret i to nye Kuhn pick-up river samt en skrotsaks til en 25 ton gravemaskine.

Lasse Sigtenbjerggaard, 38 år, er tiltrådt stillingen som kørselsleder for landbrugsafdelingen hos Maskinstationen A/S med 25 medarbejdere. Han varetager nu denne funktion fra virksomhedens afdeling i Gravens nord for Kolding.

Her har han afløst den hidtidige kørselsleder, Claus Frederiksen, der nu varetager opgaver med kundekontakt og administration. Claus Frederiksen er som hidtil medejer af virksomheden.

Lasse Sigtenbjerggaard er uddannet landmand og ejer en gård ved Jelling, hvor han er tredje generation.

Gården drives med 200 hektar planteavl samt sohold og slagtesvineproduktion. Både jorden og staldene er forpagtet ud til en landmand i området.

- Jeg valgte at søge stillingen som kørselsleder for landbrugsafdelingen hos Maskinstationen A/S, fordi jeg synes, det er en spændende udfordring, siger Lasse Sigtenbjerggaard.

- Det er både spændende og interessant at have kontakt til mange landmænd med årstidernes skiften i landbruget. Desuden kan jeg godt lide at planlægge og have mange bolde i luften, lyder det fra den nye kørselsleder.

Han beskriver sig selv som et udpræget ordensmenneske, der vægter ordentlighed, og at aftaler holdes.

En anden nyhed fra Maskinstationen A/S er, at firmaet netop har investeret i to nye Kuhn Merge Maxx 902 pick-up river - i øvrigt de første, der kommer ud at køre her i landet.

- Vi har kørt med pick-up river igennem otte år og har gode erfaringer med denne type river. Kuhn pick-up riven løfter skåret op på to gummibånd, som transporterer afgrøden ind mod midten, hvor det lægges på skår, forklarer Carsten Johnsen, medindehaver af Maskinstationen A/S.

Læs også