Stor græsfrøproducent fordobler kapaciteten

Med et nyt anlæg kan dobbelt så mange græsfrø i timen produceres i Tinglev.


Verdens næststørste producent af græsfrø, Royal Barenbrug Group, kan med et nyt produktionsanlæg udvide produktionskapaciteten på tre tons i timen til seks tons i timen.
Efterspørgslen er stigende efter de særlige arter af græsfrø, der produceres på Barenbrugs fabrik i Tinglev, og det betyder at den nuværende produktionskapacitet fordobles, når ekspansionen er færdig.

Barenbrug har fabrikker over hele verden, hvortil frøene eksporteres, blandes, pakkes og videresendes til kunder over hele verden. Da der er mange græsfrøarter, er sortering en meget delikat proces. Det er en kompliceret proces at rense og sortere de meget små frø. Skiold Damas løsning giver en ekstra høj effektivitet, kvalitet og lavt energiforbrug, hedder det i en pressemeddelelse fra Skiold. Hos Barenbrug er de godt tilfredse.
,
- Vi valgte Skiold Damas til udvidelsen i Tinglev. Vi er meget tilfredse med kvaliteten og servicen af vores nuværende Skiold Damas produktionslinje i Tinglev, siger Marcel Wolbrink, chef for Barenbrug Supply Chain Management, Barenbrug Holland BV.

- Vi valgte også Damas på grund af deres store erfaring med græsfrørensning - og deres evne til at finde den rigtige totale løsning for os, som vi håber vil vare så længe som den nuværende Skiold Damas renselinie fra 2009. Som supply chain manager på fabrikken i Tinglev med en årlig produktion på 7.000-8.000 tons frø er kvalitet og eftersalgsservice af største betydning for mig. Jeg kan kun sige, at jeg er meget tilfreds, siger Marcel Wolbrink.
 

Læs også