Svinedyrlæger fusionerer og bliver til Porcus

Den dynamiske dyrlægepraksis FynVet har vokseværk. Med indtrædelsen i 2010 har de fusioneret med kolding-dyrlæge, skiftet navn til »Porcus« og ansat endnu en svinekonsulent.

Da champagnepropperne sprang nytårsaften gik også startskuddet for den nye dyrlægepraksis Porcus ApS, der består af det tidligere FynVet og dyrlæge Johannes Dalls svinepraksis i Kolding, som nu har fusioneret.

Kristian Viekilde oplyser, at man med det nye navn satser på at gøre rådgivningsvirksomheden mere attraktiv for svineproducenter både på Sjælland og i Jylland.

- Hvis vi vil blive ved med at udvikle virksomheden til glæde for os selv og vores klienter - og det vil vi - så kræver det en vis volumen og en større kritisk kundemasse, og den mulighed får vi blandt andet via Johannes praksis samtidig med, at vi så også skifter navn, siger Kristian Viekilde.

Agronomer under samme tag
Forandringen sker kun to år efter at FynVet Svinefagdyrlæger næsten sendte chokbølger gennem rådgiververdenen ved at etablere agronom- og dyrlægerådgivning under samme tag. Og nu, samtidigt med fusionen, har den dynamiske dyrlægepraksis ansat endnu en agronom.

Ved årsskiftet begyndte Annette Riddersholm Kristensen, tidligere leder af svineafdelingen hos Patriotisk Selskab, således som rådgiver hos FynVet, som selskabet hed indtil udgangen af 2009.

Jan Karlsen har svært ved at følge med den kraftige efterspørgsel på rådgivningen, oplyser man hos Porcus, som begrundelse for ansættelsen af Annette Riddersholm - og så fordi man ikke ønsker at gå på kompromis med hverken faglighed eller serviceniveau.

Læs også