Skårlæggere på rad og række

Ligesom i de tidligere år beretter Landbrug FYN's høstredaktion fra høsten og dens mange historier. Således var høstredaktionens Ford Ranger fra Bilhuset Thybo i Bred på pletten, da der fredag den 3. juli på Fønshalvøen blev skårlagt 60 hektar hundegræs.To maskinstationer må arbejde sammen om arbejdet, fordi Wedellsborg Gods ønsker at kunne tærske hundegræsmarken med sit 36 fod brede skærebord på New Holland-mejetærskeren. Tærskningen kræver, at tre skår med den fyldige hundegræsafgrøde ligger i samme retning for at kunne komme ind i skærebordet med akset forrest. Lerbjerg Maskinstation og Ronæs Maskinstation, begge vestfynske maskinstationer er vant til at arbejde sammen om sådanne opgaver, og derfor var tre 12 fods skårlæggere udkommanderet til at løse opgaven.Har du en høsthistorie, så ring gerne til Landbrug FYN's høstredaktion på 65 38 12 37.

Ligesom i de tidligere år beretter Landbrug FYN's høstredaktion fra høsten og dens mange historier. Således var høstredaktionens Ford Ranger fra Bilhuset Thybo i Bred på pletten, da der fredag den 3. juli på Fønshalvøen blev skårlagt 60 hektar hundegræs.

To maskinstationer må arbejde sammen om arbejdet, fordi Wedellsborg Gods ønsker at kunne tærske hundegræsmarken med sit 36 fod brede skærebord på New Holland-mejetærskeren. Tærskningen kræver, at tre skår med den fyldige hundegræsafgrøde ligger i samme retning for at kunne komme ind i skærebordet med akset forrest.

Lerbjerg Maskinstation og Ronæs Maskinstation, begge vestfynske maskinstationer er vant til at arbejde sammen om sådanne opgaver, og derfor var tre 12 fods skårlæggere udkommanderet til at løse opgaven.

Har du en høsthistorie, så ring gerne til Landbrug FYN's høstredaktion på 65 38 12 37.

Læs også