Borreby Gods inviterer til stort Morten Korch-show

»Høstfesten på Borreby« holdes i efteråret for fjerde år i træk, og man kan således igen i år opleve det fantastiske show på det sydvestsjællandske gods.

Godsejer Joachim Castenschiold og hustruen Vibe Castenschiold i de smukke omgivelser på Borreby Gods, der for fjerde år i træk inviterer til stor høstfest. Den kendte revymand og skuespiller, Jan Schou, står igen i år i spidsen for det hold, som er klar til at give gæsterne nogle underholdende timer.

Hvis man er vild med Morten Korch-filmene og de skønne sange, der skildrer landbolivet, skal man ikke gå glip af »Høstfesten på Borreby«.

Fredag den 10. september er der premiere på det store Morten Korch-show på Borreby Gods nær Skælskør, som herefter opfører det fantastiske show hver fredag, lørdag og søndag frem til den 3. oktober.

Siden 2018 har der hvert år været høstfest på det flotte sydvestsjællandske gods, og det er blevet en yderst populær tradition, som altså nu foregår for fjerde år i træk.

Perfekte rammer

Det er på alle måder skønne og helt perfekte rammer til showet, som opføres i godsets teatersal, der er indrettet i en stor gammel lade på Borreby Herreborg, som blev bygget i 1556.

Ved ankomsten til teatersalen bydes gæsterne velkommen af skuespillerne, og høstfesten indledes med spisning ved de lange borde, hvor der serveres en lækker høstplatte.

- Det er hovedsageligt »det grå guld«, der synes, det er sjovt og hyggeligt med nostalgien fra gamle filmklassikere, men vi oplever hvert år alligevel også en del fra den lidt yngre generation blandt publikum, fortæller godsejer Joachim Castenschiold.

Ledige pladser

Tilbage i 2018 var det målet at skabe en god tradition med disse høstfester, og det mål er i den grad blevet opfyldt, hvilket glæder Joachim Castenschiold.

- Vi har som gods store relationer til landbruget, og jeg er rigtig glad for, at vi med høstfesterne kan bringe dejlige og festlige minder fra en tid, hvor Morten Korch-filmene var det store trækplaster i biograferne.

Traditionen tro er det den kendte revymand og skuespiller, Jan Schou, der igen i år står i spidsen for det hold, som er klar til at give gæsterne nogle underholdende timer.

I skrivende stund er der fortsat ledige pladser i den flotte teatersal, og billetterne, der koster 399 kroner inklusiv en »Morten Korch høstfest-platte«, sælges via borrebyteater.dk.

Læs også