Direktør i sjællandsk frøvirksomhed stopper

Siden december 2017 har Lasse Skovlund Bech ageret adm. direktør for DSV Frø Danmark A/S. Nu har direktøren imidlertid valgt at søge nye udfordringer uden for branchen.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det har været utroligt spændende at få lov til at være en del af DSV Frø siden 2017. Der er sket virkeligt meget – og jeg synes vi har gjort det godt. Jeg kommer til at savne mine kollegaer, men jeg ser naturligvis også frem til at prøve nye udfordringer. Men lige nu handler det om, at sikre en så god overgang som muligt. DSV Frø er et stærkt selskab med masser af erfarne medarbejdere, som sikrer selskabets drift og kontinuitet, lyder det i meddelelsen fra den afgående direktør.

Clive Krückemeyer, bestyrelsesformand for DSV Frø Danmark A/S benytter lejligheden til at takke Lasse Skovlund Bech for sin indsats for at udvikle DSV Frø Danmark og bidrage til koncernens succes.

- Vi har i DSV heldigvis et godt team, som nok skal sørge for, at vi klarer os godt igennem den kommende periode, tilføjer han.

Direktøren vil fortsætte arbejdet som hidtil indtil den sidste arbejdsdag d. 31.7 og er også aktivt med i processen om at finde sin afløser.

Læs også