Nutrimin solgt til Nutreco

Nutrimin købes af Nutreco, der er bedre kendt i Danmark som Trouw Nutrition.

Den danske producent af mineral- og vitaminblandinger til husdyr, Nutrimin, bliver opkøbt af den hollandske virksomhed Netreco, der i Danmark bedst er kendt under navnet Trouw Nutrition.

Det oplyser Nutrimin i en pressemedelelse. 

Opkøbet kommer efter en periode, hvor virksomheden har kørt med fuld kappacitet på den nuværende fabrik i Ans. Derfor har Nutrimin undersøgt mulighederne for at udvide. Corona-krisen satte dog disse planer på pause, og i følge virksomheden blev et salg aktuelt i stedet. 

Ifølge de nuværende ejere bliver Nutrimin en del af en koncern, der har de samme værdier som virksomheden i Ans har haft. 

- I det meste af mit arbejdsliv har jeg kæmpet for at sikre konkurrencen i den danske grovvarebranche. Med den planlagte aftale, der blev annonceret i dag, sikres dette i de kommende år, siger Torben Nielsen, en af ejerne bag Nutrimin.

- Denne tilsigtede aftale vil yde et værdifuldt bidrag til Nutrecos formål med at fode fremtiden. Der er et stærkt match mellem vores fokus på bæredygtig vækst og Nutrimins pålidelige og kundeorienterede tilgang”, kommenterer Nutreco COO og administrerende
direktør for Trouw Nutrition Saskia Korink ligeledes i pressemedelelsen. 

”Hvis aftalen godkendes, vil det betyde, at Nutrimin og Trouw Nutrition sammen vil kunne tilbyde vores kunder en bredere palette af
produkter, innovation og ekspertise, siger Saskia Korink.

Transaktionen er betinget af Konkurrencestyrelsens godkendelse

Læs også