Dyrskue afføder ny fødevarefestival
Det Fynske Dyrskue står bag en helt ny fødevarefestival, som skal gøre fynboerne klogere på alt fra fødevareproduktion og fynske råvarer til den gode madoplevelse. Håbet er, at det skal knytte forbrugere og lokale fødevarer tættere sammen.

Fødevarefestivalen »Ma' Festival« er et nyt påfund for Det Fynske Dyrskue, der skal være med til at fremme bevidstheden om gode, lokale råvarer. Foto: Det Fynske Dyrskue
Det Fynske Dyrskue kan i år fejre sit 140-års jubilæum – og det kommer både til at kunne mærkes og smages. Dyrskuet er nemlig klar med to nye fødevarefestivaler i Odense. Det ene kommer til at være en del af dyrskuet på dyrskuepladsen i form af den fynsk-klingende »Ma’ Festival« med fokus på moderne street food og fynske øl.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her