I det råkolde og snedækkede december-landskab tårner der sig pludselig en stor betonbygning op på vejen gennem Himmerland. 

Her ved lille Aalestrup har Danmarks største private slagteri, Himmerlandskød, valgt at samle sine aktiviteter i nye og moderne faciliteter, der bruger noget af det senest udviklede udstyr til kødforarbejdning. For manden bag Himmerlandskød, adm. direktør og medejer Lars Andersen, er bygningen dog mere end bare betonelementer, skruer og beslag.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

DirektørtidBusiness