Danish Crown-selskab henter direktør hos sommerudlejningsfirma

52-årige Jesper Johansen tiltræder den 14. august stillingen som driftsdirektør i Dat-Schaub. Han kommer fra en stilling som direktør i Novasol.

Jesper Johansen bliver som medlem af direktionen ansvarlig for aktiviteterne i Dat-Schaubs europæiske selskaber samt produktionen i Europa. Sideløbende skal han stå i spidsen for Group IT og Business Development med udgangspunkt i Danmark. Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

- Jesper har både stor international erfaring og en bred erhversmæssig baggrund. Derfor er han godt klædt på til at træde ind i for ham en helt ny branche, så jeg er sikker på, at vi har fundet den rigtige profil til at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Dat-Schaubs europæiske forretning, siger Jan Roelsgaard, der er adm. direktør i Dat-Schaub.

Efter en barndom i Hillerød flyttede Jesper Johansen som 14-årig til Japan, hvor han gik på gymnasiet. Derefter blev han uddannet i USA på Dartmouth College, hvor han tog en bachelor i økonomi og government. Herefter var han 23 år i Procter & Gamble, hvor han startede i Holstebro, inden det blev til næsten 20 år rundt omkring i Europa.

I 2017 flyttede han tilbage til Danmark, hvor han tiltrådte en stilling som COO i distributionsfirmaet Sæther, inden han blev direktør i kosmetikfirmaet Isadora. Senest har Jesper været direktør i sommerhusudlejningsfirmaet Novasol. Jesper har en bred erfaring inden for operations, salg og marketing og ser frem til at lære en ny branche at kende.

Jesper Johansen er 52 år og bor i Charlottenlund med sin kone Catharina og to teenagedrenge. I sin fritid bruger Jesper tid på familien og venner samt cykling, skiløb og vandreture.

Jesper Johansen afløser Kasper Bremer Orloff, der i juni stoppede for at tiltræde et job hos Dansk Flygtningehjælp.

Læs også