Kendt brancheansigt indtræder i RN Solutions’ bestyrelse

Den Støvring-baserede leverandør af specialiseret belysning til staldanlæg, RN Solutions, har netop udvidet bestyrelsen med en prominent brancheprofil.

Ifølge et opslag på LinkedIn har belysningsproducenten tilføjet Christina Yding Hahn Elgaard, tidligere medstifter og direktør i virksomheden Farmbrella og investor og kommerciel direktør i IT-virksomheden Cordulus A/S (det tidligere FieldSense A/S, red.), der blandt andet producerer vejrstationer.

Christina Yding Hahn Elgaard vil ifølge RN Solutions kunne tilføre nytænkning i virksomhedens implementering af LED-belysning til virksomhedens kunder og bringer kompetencer indenfor ESG og bæredygtighed, der skal sikre, at firmaets fremtid er på rette spor.

- Jeg har fulgt RN Solutions gennem årene og er imponeret over virksomhedens vækstrejse. Med produktsalg i mere end 20 lande verden over og i lyset af de nye ESG-krav står virksomheden klar til at være en førende aktør indenfor LED-belysning og energioptimering. Jeg ser frem til som bestyrelsesmedlem at kunne bidrage til virksomhedens fortsatte vækst og innovation og sammen skabe en lysere og mere bæredygtig fremtid, lyder det fra det nye bestyrelsesmedlem.

Christina Yding Hahn Elgaard er desuden også investor i virksomheder som Nabo Farms, Agreena og Climaider.

Læs også