Amerikansk startup skaber plantebaseret gelatine
For at imødekomme den voksende efterspørgsel på non-animalske proteiner har det San Francisco-baserede startup, Provenance Bio, netop produceret sit første plantebaserede gelatineprodukt.

Gelatine bliver blandt andet anvendt som et af de bærende elementer i vingummier. Foto: Colourbox
Provenance Bio, der fremstiller ikke-animalske proteiner, der kan bruges i produkter lige fra mode til mad, kunne tirsdag melde ud, at virksomheden har haft succes med at producere plantebaseret gelatine, der er i stand til at konkurrere med og i bedste fald slå de animalske pendanter.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her