bannerPos

Obligationer: Mindre rentehop i relativt stabilt marked

AF: RITZAU FINANS

17-09-2019 21:10

Obligationsmarkedet var mere stabilt tirsdag end mandag, hvor investorerne søgte sikker havn på obligationsmarkedet efter weekendens droneangreb på to saudiske olieanlæg.

Tirsdag steg renten på den toneangivende tiårige danske statsobligation med 2 basispoint til minus 0,46 pct. efter et rentefald på 6 basispoint mandag. Med den brede pensel var det nogenlunde samme billede ude i Europa.

Tirsdag formiddag landede der tal for de tyske finansi

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Guld kan købes for dyrt

Husk på, at dem der ringer og forsøger at få jer til at investere er sælgere og ikke rådgivere, lyder det fra direktøren i Sagro, Finans og Formue, der advarer især svineproducenter mod at investere i luftige projekter for lånte penge.

Vil have stoppet udledning til Øresund permanent

I sidste øjeblik blev udledningen af 290.000 kubikmeter forurenende spildevand til Øresund udsat til efteråret. Udledningen bør dog stoppes permanent, lyder det fra både Danmarks Naturfredningsforening og Bæredygtigt Landbrug.

Nye klima-robuste hybridsorter

Et GUDP-projekt, Hybrimax, har som målsætning at fremavle nye hybridsorter i rug og roer, der forener høje udbytte med et lavt forbrug af pesticider.

Uændret Nord-West-notering

Nord-West-noteringen ligger på uændrede 54 euro, imens noteringen for otte kilo-grise ligeledes befinder sig på uændrede 35,5 euro.

Stor græskaravane tager på Danmarksturné

De orange græsmaskiner fra Kuhn kommer i juni forbi flere danske byer spredt over hele landet.
Side 1 af 1846 (36907 artikler)Prev1234567184418451846Next