bannerPos

Valuta: Dollar fortsætter svækkelse oven på sidste uges Fed-møde

ritzau Finans

24-06-2019 21:35

Dollar svækkes mandag og fortsætter dermed tendensen fra sidste uge, hvor den amerikanske valuta ifølge Reuters oplevede sin største ugentlige svækkelse i fire måneder.

Tilbagegangen kom, efter at centralbankerne med den amerikanske, Federal Reserve, i spidsen i sidste uge signalerede en mere dueagtig forventning til pengepolitikken på grund af tiltagende signaler om en svagere global vækst, skriver nyhedsbureauet.

Mandag koster euro 1,1391 dollar. Prisen for den fælleseuropæiske valuta lød fredag ved 17-tiden på 1,1321 dollar per euro. Prisen for dollar er mandag 107,32 yen mod 107,67 yen per dollar fredag eftermiddag.

- Hvis Fed begynder en rentenedsættelsescyklus, så vil dollaren svækkes mere, da centralbanken i USA er lidt mere begrænset i at kunne lette politikken end i andre lande, siger Constantin Bolz fra investeringsselskabet Portfolio Concepts til Reuters.

Handlen med amerikanske fed funds-kontrakter indikerer, at markedet ser en 100 pct. sandsynlighed for en rentenedsættelse ved centralbankens næste møde, der finder sted 31. juli.

Markedet har ifølge Reuters i denne uge fokus på G20-topmøde, der finder sted fredag og lørdag i Japan, hvor det ventes, at præsidenterne fra USA og Kina vil mødes og drøfte den verserende handelskonflikt mellem de to lande.

Såfremt parterne ikke på et tidspunkt løser uoverensstemmelserne, venter markedet, at den amerikanske centralbank vil blive nødt til at sænke den ledende rente for at beskytte mod en større økonomisk tilbagegang, skriver Reuters.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next