Dansk handelskontor i Spanien: Det ser ikke helt så lyst ud længere
Den succesfulde spanske svineproduktion får en række udfordringer de nærmeste år – ikke mindst når Kina igen bliver mere selvforsynende med svinekød, fortæller Narcis Margall fra det danske handelskontor i Barcelona.

Der venter de spanske svineproducenter - her David Mate (th) og hans konsulent Victor Pozan - en række nye udfordringer i de nærmeste år, vurderer Narcis Margall, leder af det danske handelskontor i Barcelona. Foto: Jørgen P. Jensen
Den typiske spanske landmand med svineproduktion har nok sin egen gård med stalde og marker. Men han er i realiteten ansat af et grovvarefirma eller slagteri til et aftalt beløb pr. svin, der bliver passet på gården og sendes videre til slagteriet.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her