Voldsomt frustreret tysk landmand

- Vi hører nu, at selv børn fra landbrugsfamilier får kritik fra andre børn og deres forældre. Og mange landmænd oplever fordømmelse af naboer og lokale, fortæller den tyske landmand Andreas Höfer.

Det er blevet meget sværere at være landmand i Tyskland.

- Vores største problem er ikke tørke eller afrikansk svinepest. Det er derimod den tyske befolknings ændrede politiske holdning, hvor det ikke længere er faglighed, der tæller, men derimod ideologiske holdninger uden fagligt grundlag, siger Andreas Höfer, som er daglig leder på landbrugsselskabet Bernsgrün-Hohndorf i det østlige Tyskland.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk og e-avisen hver dag.

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs mere om Afrikansk svinepest

ASF er en virussygdom med høj dødelighed. Derfor er der stort fokus på effektiv smittebeskyttelse for at undgå et udbrud på dansk jord.

Læs mere her

Læs mere om Kvæg- og malkestalde

Valget af staldsystemer er afgørende for både produktivitet og dyrevelfærd i landbrugsdrift. Læs mere om emnet, og bliv inspireret af andres arbejdsgange og implementering af teknologier og automatiseringer.

Læs mere her

Læs også