LandboNord søger elever fra lokalområdet

Rådgivningsvirksomheden LandboNord, som arrangerer dyrskuet i Hjørring, er i fuld gang med at finde revisorelever.

I øjeblikket søger LandboNord revisorelever med start midt i september, dels til kontoret i Brønderslev og til kontoret i Fjerritslev.

Betingelsen for at søge er, at man har en baggrund som HHX, finansøkonom, financial controller eller finansbachelor.

Den to-årige elevuddannelse består af et veltilrettelagt uddannelsesforløb i samarbejde med Aarhus Business College. Uddannelsen vil skiftevis foregå på skole i Aarhus og på LandboNord.

- Som elev i LandboNord er du populært sagt med til at holde hjulene i samfundet i gang. Vores kunder spænder vidt; lige fra lokale fødevareproducenter til mindre og mellemstore virksomheder inden for håndværk og foreninger. Vi servicerer vores kunder, så de har styr på økonomi, regnskaberne og alle de regler, der gælder på området. Med os på holdet kan de koncentrere sig om deres kerneopgaver/ydelser, mens vi kan assistere med resten. Derfor står vores elever med stærke karrierekort på hånden, når de har gennemført uddannelsesforløbet, siger afdelingsleder i LandboNord, Kenneth Rieks Jakobsen.

Jeg har ikke fortrudt det

En af de nuværende elever er, 21-årige Natasja Bisgaard Christensen, som har været revisorelev i LandboNord siden efteråret.

Her varetager hun opgaver som bogføring, momsopgørelser, udarbejdelse af regnskaber og derudover andre forskellige kundeopgaver, som understøtter forskellige erhvervsvirksomheder rundt omkring i området. Natasja blev opmærksom på elevpladsen efter at have læst et opslag på Facebook.

- Jeg kan ikke huske, hvilke forventninger jeg havde til at være elev i LandboNord, men jeg har ikke fortrudt det. Ofte hører jeg, at man skal være god til at regne, hvis man skal have en elevplads som revisorelev, men det handler mere om at forstå sammenhængen bag tallene. Jeg har lige været på regnskabsbesøg ude hos en kunde, og her er det fedt at se, hvordan det hele giver mening, og tallene hjælper med at knytte det hele sammen, siger Natasja Bisgaard Christensen.

Effektivt Landbrug A/S

Odensevej 29
5550 Langskov