Succesfuld kulturinstitution og landbrug vinder ejerlederpris

Sanne og Svend Brodersen fra Gram og Nybøl Godser A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2023 i Sydjylland. Ægteparret har drevet Gram Slot siden 2007 og er gået fra at være en lille virksomhed til nu at være en succesfuld kulturinstitution i Sønderjylland med tusindvis af kunder og over 100 ansatte.

Sanne og Svend Brodersen har netop vundet prisen som Årets Ejerleder 2023 i Sydjylland. Det skriver PwC i en pressemeddelelse.

Ejerlederne har ejet Gram Slot i 15 år og driver både hotel og restaurant, økologisk landbrug, events og kulturformidling. Sanne og Svend Brodersen modtager prisen som Ejerleder 2023 i Sydjylland for at have skabt en unik og succesfuld virksomhed. De har udviklet Gram Slot fra at være en mindre virksomhed til nu at være en stor succesfuld virksomhed med flotte vækstrater, der beskæftiger mere end 100 ansatte og har hele 120.000 gæster om året.

- Sanne og Svend er to inspirerende ejerledere. De har ved hjælp af hårdt arbejde og målrettethed udviklet Gram og Nybøl Godser til både en god forretning og en stolt kulturinstitution i Sønderjylland, fortæller Palle H. Jensen, partner i PwC i Esbjerg, og fortsætter:

- De er over en årrække lykkedes med at skabe en stærk kultur, som hviler på åbenhed og menneskelige relationer. Sanne og Svend er frontløbere, kulturbærere og leder gennem sunde værdier, og alle medarbejdere på slottet ved, hvad kulturen og værdierne på Gram Slot er.

Forenet familieliv

Sanne og Svend Brodersen har formået at balancere både familielivet og rollen som ejerledere. Svend er »direktør« i virksomheden, mens Sanne fungerer som »direktør« for familien, og hun tager også aktivt del i den daglige drift af virksomheden.

- Sanne og Svend Brodersen udgør et særligt stærkt team og er sammen med til at forme kulturen i Gram og Nybøl Godser. De formår at holde en masse bolde i luften og driver både hotel og restaurant, økologisk landbrug, events og kulturformidling. Deres imponerende resultater og flotte vækstrater fortjener anerkendelse, fortæller Torben Rafn, Nykredits viceregionsdirektør i Syddanmark.

Hos Dansk Erhverv er man ikke i tvivl om, at Sanne og Svend Brodersen er de rette vindere af Årets Ejerleder 2023 i Sydjylland:

- De to ejerledere har på imponerende vis skabt en succesfuld virksomhed uden at gå på kompromis med virksomhedens kerneværdier og kultur. Gram og Nybøl Godser er blevet til en kulturoase takket været de to ejerlederes visioner og hårde arbejde, og derfor fortjener de at blive hyldet som Årets Ejerleder i Sydjylland, siger Casper Klynge, vicedirektør i Dansk Erhverv.

Fakta om Gram og Nybøl Godser A/S

Ægteparret Sanne og Svend Brodersen har drevet Gram Slot siden 2007. Virksomheden er gået fra at være en mindre virksomhed til i dag at beskæftige over 100 medarbejdere og have 120.000 gæster om året. Ejerlederne driver både hotel og restaurant, økologisk landbrug, events og kulturformidling.

De stærke konkurrenter:

Anders Kjær Jørgensen fra JUAL Group A/S (Juelsminde)

Metalvirksomheden Jual blev etableret i slutningen af 1960’erne, og Anders Kjær Jørgensen er andengenerations-ejerleder. Anders har som ejerleder navigeret Jual gennem både kriser og succeser på imponerende vis, og i de seneste fem år har virksomheden oplevet en vækst på over 50 procent.

Anders har en hands-on tilgang til ledelse og er i tæt kontakt med sine medarbejdere. Han prioriterer åbenhed og værdsætter alles meninger. Anders er en selvlært ejerleder, der gennem med- og modgang har løftet Jual til et nyt niveau.

Mads Vesterby Hansen, Troels Johansson & Mikkel Knudsen fra WoodUpp Group A/S (Ribe)

Mads Vesterby Hansen grundlagde WoodUpp i 2015. WoodUpp producerer og sælger akustikpaneler. Sidenhen har Mads fået Troels Johansson og Mikkel Knudsen med om bord. De tre ejerledere har i den grad skabt en imponerende udvikling i WoodUpp.

De har gjort virksomheden international og er etableret i Tyskland, Sverige, Holland og Storbritannien. Mads, Troels og Mikkel er ambitiøse, målrettede og meget dedikerede til virksomheden og deres medarbejdere. Ejerlederne stræber efter at give kunderne en unik oplevelse, samtidig med at de skaber en attraktiv arbejdsplads.

Læs også