bannerPos

Martin Merrild: - Der er en fremtid for dansk mælkeproduktion

- Vi skal handle med hinanden. Det bliver vi dygtigere og rigere af, fortalte formanden for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, forleden på et møde for mælkeproducenter. Arkivfoto: Lasse Ege Pedersen

AF: TENNA BANG

REDAKTØR, LANDBRUGNORD
24-07-2020 13:40
Formanden for Landbrug & Fødevarer ser en fortsat udvikling med et mindre og mindre landbrugsareal samt flere og flere munde at mætte, men desværre også en stigende negativ holdning til at lave handelsaftaler landene imellem.

Da Sagro forleden afholdte et online møde for mælkeproducenter, var det Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer, som startede med at kigge på erhvervets politiske muligheder og udfordringer.

Han ser en udvikling med et mindre og mindre landbrugsareal samt flere og flere munde at mætte.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next