Slå gæren ned og få styr på alkoholen
Hvert år ved denne tid bliver kvægbrugerne mindet om, at det er vigtigt, at de har styr på deres management – både omkring majssnitningen og ilægning i stak. Alligevel går det i flere tilfælde galt
Mange problemer i stalden kan undgås, hvis man udfodrer ensilage af god kvalitet. Arkivfoto
De første majsmarker er ved at blive snittet rundt om i landet, og flere vil følge trop de kommende uger. Har man ikke allerede styr på sin management omkring ensileringen, er det ved at være oppe over.
- De seneste par år har flere og flere oplevet alkohol i deres majsensilage, påpeger Dianna Christensen, agronom og salgsrådgiver, Lallemand Nordic, og tilføjer:
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her