AgroMarkets: Køb diesel- og fyringsolie

AgroMarkets meldte i går ud, at det er nu, at man skal købe diesel- og fyringsolie, hvis man vil sikre sig muligheden for at købe til de bedste priser. 

- Vores anbefaling om at få priser hjem på diesel- og fyringsolie har været meget aktuel, idet vi nu står med et købssignal. Priserne ligger i niveauet 3.700-3.800 kroner afhængig af, hvor store mængder man køber. Vi vælger at købe fra forårsarbejdet og frem til, men ikke med, høst, lyder anbefalingen fra AgroMarkets i en markedsanalyse på www.agromarkets.dk.

AgroMarkets forklarer om sine bevæggrunde for at dække af nu, at markedsdeltagerne allerede har fået en forsmag på, hvor meget olieprisen kan svinge hen over jul og nytår. Omvendt kan det ske, at politikerne får så meget ro på situationen i den arabiske verden, at der stadig er et potentiale for fald i olieprisen.

- Får vi igen et prisfald, køber vi endnu en gang fra høst og videre frem ind i 2021. Det vil under alle omstændigheder give os en meget interessant gennemsnitspris, lyder analysen fra AgroMarkets.

 

Læs også