Karl Mertz og TBS repræsenterer Fendt på Agromek

Sidste gang Agromek løb af stablen, stod TBS alene for Fendt-standen i Boxen. I år bliver det anderledes, da flere parter går sammen om at løfte opgaven.

Den store sjællandske forhandler Karl Mertz deltager nemlig også i Herning for at bemande en fælles stand. Sammen med dem vil et par af Agcos Fendt-specialister også være til stede, så gæsterne kan få besvaret alle deres spørgsmål direkte på standen.

- Med en fælles Fendt-stand sikrer vi, at Agromeks besøgende får mulighed for at opleve Fendts nyheder og fulde produktprogram i Herning. Agromek er en vigtig messe for os. Her samles branchen traditionelt til en uge fyldt med fokus på nyheder, maskiner og relationer, og det vil vi gerne være en del af, siger administrerende direktør hos Karl Mertz, René Jensen.

- Vi deler en fælles passion for Fendt, og den vil vi gerne videreformidle til gæsterne på Agromek, uanset hvor i landet de kommer fra, tilføjer Martin Geiser, der er salgschef hos TBS.

Selvom de to udstillere endnu ikke har afholdt det første møde, er Martin Geiser overbevist om, at den nye Fendt 600-serie vil blive fremvist, og han forventer også, at den eldrevne Fendt e100 vil være at finde i Herning. Uanset hvilke maskiner der ender på maskinlisten, kan gæsterne forvente, at det bliver en Fendt-grøn oplevelse i Boxen, da både Karl Mertz og TBS er Fendt Full-Line-forhandlere.

Læs også