Dæk-firma med femte nye servicepartner

Aarestrup Traktor & Maskiner ApS i Skørping er netop udpeget som Ovethis femte servicepartner i Danmark i år.

Daniel Nørhave (th) og Per Christian Christensen (i midten), Aarestrup Traktor & Maskiner ApS er ny Ovethi-servicepartner. Her ses de sammen med Thomas Thinggaard, adm. direktør i og medejer af Ovethi.

Der bliver nu nemmere adgang til Ovethis udbud af dæk, fælge og rådgivning i Skørping og omegn til personvogne, industrien og landbruget.

Per Christian Christensen, 23, der sammen med sin kammerat Daniel Nørhave, 21, står bag Aarestrup Traktor & Maskiner ApS, har nemlig indgået en servicepartneraftale med dæksalgsvirksomheden.

Det er intet mindre end servicepartner nummer fem, som Ovethi har indgået aftale med siden april måned i år, og det samlede antal servicepartnere er således oppe på otte i alt – derudover har Ovethi selv 11 afdelinger fordelt over hele landet.

- Servicepartneraftalerne er vores forsøg på at nå endnu længere ud i landet og tættere på kunderne, så vi sammen med lokale aktører kan yde den bedste service og tilbyde kvalitetsprodukter til fornuftige priser til så mange som muligt. Med endnu en servicepartner i form af Aarestrup Traktor & Maskiner i Skørping kan vi langt bedre assistere kunderne i området, når de behøver hjælp med dæk, fælge og rådgivning, siger Thomas Thinggaard, adm. direktør i og medejer af Ovethi.

Landbrugsmaskiner i højsædet

Per Christian Christensen, der er uddannet landbrugsmaskinmekaniker i 2019, med læreplads hos Sumas i Suldrup, kastede sig ud i drømmen om at blive selvstændig sidste år sammen med sin kammerat Daniel Nørhave.

Her overtog de sammen det over 50 år gamle Aarestrup Traktor, som de omdøbte til Aarestrup Traktor og Maskiner ApS. Med sig fra den gamle virksomhed fik de mekanikeren Tom, der har mere end 25 års erfaring i branchen. Firmaet arbejder primært inden for fire områder: salg af McCormick-landbrugsmaskiner, service af landbrugsmaskiner og plæneklippere, diverse smedeopgaver i relation til landbruget samt dæk og fælge til personvogne, industrien og landbruget.

- Vi er rigtig glade for servicepartneraftalen med Ovethi, da den betyder et bedre produktprogram samt bedre priser til vores kunder. Desuden passer det os storartet, at vi samtidig kan trække på Ovethis medarbejderes kompetencer inden for dæk og fælge, så vi sammen kan servicere kunderne bedst muligt. Det betyder desuden i langt de fleste tilfælde, at kundernes nedetid mindskes, så de kommer hurtigere ud at køre igen, forklarer Per Christian Christensen.

Ovethis breakdown-service er også en del af konceptet hos den nye servicepartner.

Læs også