Danmarkspremiere på ny traktor

Præstbro Maskiner A/S havde Danmarkspremiere på en helt ny Landini-traktor - 240 hestekræfter, model 7.240, med Vario-transmission og en række features.

Den nye Landini-traktor, der udstyret med en sekscylindrede motor på 6,7 timer, har en løftekapacitet på 9,3 tons og er udstyret med en Iveco-motor på 240 hestekræfter.

- Landini plejer kun at have traktorer op til 200 hestekræfter, men har nu fået en 240 hestekræfters traktor. Traktoren er udstyret med en stage V-motor med Vario-transmission, der virkelig passer ind til det danske marked, siger maskinhandler Flemming Larsen, Præstbro Maskiner A/S, der er forhandler af Landini-traktorer, og fortsætter:

- Det er en model, vi har savnet i vores kategori. Trenden i Danmark er jo, at der efterspørges større og større traktorer, og med denne Landini-traktor på 240 hestekræfter med Vario-transmission rammer vi »spot on« på det danske traktormarked.

- Den nye Landini-traktor har affjedret førerhus og alle tænkelige funktioner, der selvfølgelig følger med i denne traktorkategori, siger Flemming Larsen.

Læs også