Varde Traktorlager bliver en del af Valtec

Siden 2018 har Ove Emil Andersen fra Varde Traktorlager arbejdet tæt sammen med Valtec om salg og service af Valtra-traktorer. Nu har Ove Emil Andersen imidlertid valgt at sælge forretningen til sin samarbejdspartner.

Der vil stadigvæk være fokus på Valtra, Ove fortsætter i firmaet, og de to ansatte servicefolk er klar til at tage sig af kundernes traktorer som hidtil. Eneste store ændring bliver, at firmanavnet ændres, så Varde Traktorlager bliver til Valtec Varde i løbet af foråret.

Ove Emil Andersen, der har været selvstændig siden 1992 og har mange trofaste Valtra-kunder i området, mener på den ene side, at det er lidt vemodigt, at forretningens selvstændighed ophører, men på den anden side glæder det ham, at »hans« kunder er sikret kompetent service fremover.

- Det er en rigtig god løsning for alle. Jeg har fået styr på generationsskiftet, kan trappe ned og har lidt tid til at forberede mig på pensionisttilværelsen. Kunderne får en samarbejdspartner med visionære planer for fremtiden, og der bevares nogle arbejdspladser her ved Varde. Det er ikke så tosset en løsning!

Som tingene ser ud lige nu, vil der ikke blive investeret i yderligere værkstedsbygninger i Varde, for det eksisterende lejemål fortsætter uændret.

- Vi vil ikke være store målt på bygninger. Vi vil derimod være de suverænt bedste til service både med hensyn til kompetencer og hurtig service af vores kunders traktorer. Derfor har vi en række strategisk placerede servicebiler i udvalgte lokalområder og i takt med, at behovet vokser, vil vi udvide med flere rullende servicespecialister, siger administrerede direktør Jan Garder fra Valtec.

Læs også