Vellykket temaaften hos Rasmus Degn

32 potentielle kunder var indbudt til temaaften hos Rasmus Degn A/S i Vestsjælland, hvor Valtras nye Q305 blev vist frem og prøvekørt.

Tidligere i marts havde Rasmus Degn A/S i Høng indbudt 32 potentielle kunder til temaaften om den nye Valtra Q305.

Mødet startede med at to af firmaets montører, Torben Hansen og Jeppe Larsen, lavede en kort gennemgang af den nye Valtra Q305.

Traktoren var velvilligt stillet til rådighed af Valdemarskilde og Løve Gaard landbrug, som lige har fået leveret den først solgte Q305 i Danmark, der er leveret af Rasmus Degn A/S.

Masser af muligheder

- Kunderne kunne derefter prøve en tur i det nye »vidunder«, som findes i størrelserne 230 til 305 hestekræfter. I øjeblikket er det kun 265 og 305, der kommer til Danmark, siger Jørgen Jørgensen fra Rasmus Degn.

Den fremviste model, Q305, er på 305 hestekræfter på motor og med fuld boost hele tiden. Transmission er en CVT (vario), som er udviklet af AGCO i Tyskland. Derudover har den en løftekapacitet på 10 ton på liften.

- Traktoren kan fås med en masse udstyr. Det gæder blandt andet affjedret kabine, klimaanlæg, fuld GPS med RTK, skovkabine med vendbar førerplads – for øvrigt som det eneste traktormærke i Danmark. Og så er der hundrede andre ting, som kan fås efter ønske, forklarer Jørgen Jørgensen.

Vil gentage succesen

Med på mødet var også Jimmi Ravnborg og Bent Henneberg fra Valtra Danmark, som også besvarede spørgsmål fra alle de fremmødte.

Mads Degn og Jørgen Jørgensen var hele aftenen klar med papir og blyant for at modtage ordrer på nye traktorer. Det resulterede i ordrer på tre nye Valtra Q305. Derudover gik tre-fire kunder i tænkeboks.  

- Alt i alt kan man sige, at det var et vellykket arrangement, som vi helt sikkert vil gentage – måske med andre ting på programmet, siger han.

Aftenen sluttede af med smørrebrød og lidt at drikke.

Læs også