Samson og Pichon får fælles identitet

Det franske Pichon-brand har i årtier været kendt for sin røde farve, men fra i dag annoncerer Samson Group en ændring af farven til grøn.

Pichons gyllevogne og møgspredere vil stadig have deres galvaniserede look, men de røde elementer vil nu blive erstattet af grønne eller sorte. Maskinerne kan også fås helt i grøn.

Med dette farveskift ønsker Samson Group at associere Pichons image med Samson-brandet og gruppens værdier i forhold til bæredygtigt landbrug og den grønne omstilling.

- Samson Group har længe arbejdet på at knytte Pichon-brandet visuelt til deres miljøinitiativer, som de prioriterer højt, siger Peter Thorn, Group Market Director hos Samson Group A/S, og fortsætter:

- Både Samson og Pichon-maskiner bidrager til en udbringning, der tager hensyn til mennesker og miljø, hvor udnyttelsen af den organiske gødning optimeres. Med farveskiftet ønsker vi at fremhæve, at Samson og Pichon-produktporteføljerne står for samme højt profilerede grønne image.

- I hele Europa prioriterer landmænd udbringningsteknikker, der tager hensyn til miljøet og indtjeningen. Samson Group har allerede græsnedfældere, sortjordsnedfældere og slæbeslangebomme, der kan fabriksmonteres på maskiner i enten Samson eller Pichon-produktserierne, og fremover vil det blive nemmere at mikse og matche produkterne, slutter Peter Thorn.

Læs også