Ny Multiva-forhandler på Fyn

Fremover varetages forhandlingen af de finske Multiva maskiner på Fyn, Tåsinge samt Langeland af J. Dyhr A/S.

J. Dyhr A/S, i Gudbjerg på sydfyn, har valgt at supplere sine Valtratraktorer med flere finske maskiner.

Det betyder, at forhandlingen af de finske Multiva maskiner på Fyn, Tåsinge samt Langeland fremad varetages af J. Dyhr A/S.

- Vi glæder os meget til at komme i gang med salget af Multiva såmaskiner og jordbearbejdnings-redskaber, fortsætter han. Multivas produktprogram passer godt til vores nuværende kunders behov, men forhandlingen giver os samtidig mulighed for at tiltrække nye kunder fra et stort geografisk område, lyder det fra indehaver Bo Bukkehave.

Foreløbig har J. Dyhr har bestilt en eForte 4 meter, fuld IsoBus såmaskine med gødningskasse og frøsåkasse, samt en Topline 8 meter harve.

- Begge er tiltænkt demokørsel i foråret 2024, fortæller sælger Henrik Matthiesen, som er i gang med planlægning af aktiviteter i løbet af foråret.

Peter Nielsen fra Multiva Danmarks salgs- og supportafdeling ser frem til samarbejdet med en stærk traktorforhandler, er er velkendt i lokalområet.

- Samarbejdet med J. Dyhr giver os en række fordele med alt fra demokørsel til service og support overfor vores slutkunder. Isobus og præcisionslandbrug er et stort tema, særligt ved salg af nye såmaskiner og det kræver forhandlere med stort kendskab til dette, påpeger han blandt andet.

Læs også