Claas i Finland fra nytår

Danish Agro koncernens finske datterselskab Hankkija begynder at markedsføre, sælge og servicere Claas i Finland fra nytår. Det sker for at skabe det stærkeste salgs- og servicesetup for de finske landmænd.

Denne beslutning følger Danish Agro koncernens overordnede strategi inden for maskiner, hvor et stærkt samarbejde med tyske Claas er opbygget gennem de senere år. Danish Agro har siden 2016 haft Claas som det primære brand i Danmark, Sverige, Norge, Estland, Letland og Litauen. Claas vil nu få den samme position i Finland.

- Dette er en unik mulighed for at kunne fokusere 100 procent på at tilbyde de finske landmænd kvalitetsprodukter fra Claas. De er markedsledere inden for høstmaskiner i Europa, og de har en stærk portefølje af kvalitetsprodukter. Jeg er overbevist om, at partnerskabet mellem Hankkija og Claas vil være til fordel for de finske landmænd, udtaler Group CEO for Danish Agro koncernen, Henning Haahr.

Et dedikeret team står allerede klar til at håndtere omstruktureringen samt sikre en glidende overgang af Claas til Hankkija. De finske landmænd vil fremadrettet være sikret reservedele og service fra Hankkija for både John Deere såvel som Claas- produkter.

- Et stærkt partnerskab mellem Hankkija og Claas indebærer mange fordele. Hankkija vil øge sin position inden for høstmaskiner, idet Claas er markedsleder i Europa inden for finsnittere såvel som mejetærskere. I forhold til salg af traktorer ser vi en positiv vækst på alle vores markeder, og Claas-traktorer er ovenikøbet markedsleder i de Baltiske lande. Jeg ser et stort potentiale i denne nye struktur, siger CEO for Danish Agros Maskindivision, Jens Skifter.

Læs også